ΑΚΕΛ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ για το λιμάνι Λάρνακας

??????????????????????Πραγματοποιήθηκε στα επαρχιακά γραφεία του ΑΚΕΛ Λάρνακας συνάντηση των επαρχιακών επιτροπών ΑΚΕΛ – ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ με θέμα συζήτησης, τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ανάπτυξης του λιμανιού της Λάρνακας.

Κοινή διαπίστωση μέσα από τη συνάντηση είναι ότι τόσο η Επαρχιακή Επιτροπή   ΑΚΕΛ, όσο και η Επαρχιακή Επιτροπή Οικολόγων ταυτίζονται στην ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας.

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η τουριστική ανάπτυξη αλλά και η εμπορική χρήση του Λιμανιού για συμβατό εμπόριο που να συνάδουν με τις ανάγκες της πόλης και της επαρχίας.

ΑΚΕΛ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ θα συνεχίσουν το διάλογο για αντιμετώπιση των αρνητικών δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί καταστρατηγώντας αποφάσεις της Λάρνακας,  από τις ενέργειες της κυβέρνησης και της Αρχής Λιμένων με την ανοχή του Δήμου Λάρνακας.

Συναντήσεις και επαφές θα γίνουν με όλους τους οργανωμένους φορείς και σύνολα της πόλης ούτως ώστε να επιτευχθεί η όσο το δυνατό μαζικότερη κινητοποίηση  και ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για αποτελεσματική αντιμετώπιση των αρνητικών για την πόλη της Λάρνακας δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!