To γλυκό αδέσποτο και η….ανθρωπιά!

sku1Χθες, Τρίτη 3 Ιουνίου, στην περιοχή Πιαλέ Πασά, ένα τρισχαριτωμένο μικρό σκυλάκι περιπλανιόταν αδέσποτο, με κίνδυνο να χτυπηθεί από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Μαζί με την φίλη μου Μαρία περπατούσαμε στην περιοχή για να πάμε σε μια καφετέρια. Βλέπωντας το, μείναμε μαζί του σε μια προσπάθεια μας να το σώσουμε από τα αυτοκίνητα που πηγαινοέρχονταν.
Ενώ προσπαθούσαμε λοιπόν να αποταθούμε στους αρμόδιους φορείς για αδέσποτα, ένα νεαρός περαστικός, ο Κυριάκος, σταμάτησε να μας βοηθήσει.
Μαζί με τον Κυριάκο, οι τρεις μας, ρωτούσαμε τους κατοίκους της περιοχής αν γνωρίζουν κάτι, έτσι ώστε να δούμε αν το μικρό σκυλάκι είχε διαφύγει από κάποιο σπίτι εκεί γύρω.
Η Μαρία δεν μπορούσε να το πάρει σπίτι της λόγω του γάτου που ήδη φιλοξενεί, ενώ εγώ επειδή σύντομα αναχωρώ εκτός Κύπρου δεν μπορούσα να το “υιοθετήσω” ή να το φιλοξενήσω…..
Τότε ο Κυριάκος μας είπε “Δεν είχα σκοπό να αποκτήσω σκυλάκι αλλά δεν μπορώ να το αφήσω στο δρόμο”….και παίρνοντας το μικρό αδέσποτο στην αγκαλιά του, του είπε “φίλε μου, θα συγκατοικήσουμε”.
Δώσαμε τα σχετικά τηλέφωνα στον Κυριάκο για να μπορεί να αποταθεί στους αρμόδιους φορείς για αδέσποτα σε περίπτωση που θα  χρειαζόταν οτιδήποτε και αποχωρήσαμε ήσυχες ότι το μικρό αδέσποτο βρισκόταν πια σε ασφαλή χέρια….

Το Skala Times νιώθει την ανάγκη να πει μπράβο στον Κυριάκο και στον κάθε άνθρωπο που δείχνει αγάπη και συμπόνοια στα ζώα.

Αν κάποιος έχασε το σκυλάκι (το βλέπετε στις φώτο) ας επικοινωνήσει με το Skala Times.sku3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!