Street Life Festival στην ωραία Λεμεσό!

Μετά από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενες διοργανώσεις με πέραν των 10000 συμμετεχόντων και επισκεπτών, το Street Life Festival 2014 πραγματοποιείται και φέτος στις οδούς Σαριπόλου και Αθηνών στο κέντρο της Λεμεσού.

Σάββατο 3 Μαϊου, 9:00πμ μέχρι 7:00μμ

image007Το Street Life Festival είναι μια εκδήλωση που όλοι πρέπει να επισκεφθούν η οποία διοργανώνεται ετησίως από το 2007 στις οδούς Σαριπόλου και Αθηνών στο κέντρο της Λεμεσού.

Η εκδήλωση είναι μια ακόμα κοινωνική προσφορά των καταστημάτων Gifts and Gadgets και The Copy Shop στην οδό Σαριπόλου την οποία  στηρίζει ο Δήμος Λεμεσού.

Ζωντανή μουσική  από συγκροτήματα και DJs– Xορευτές – graffiti – skateboarding  – ζογκλέρ – χειροποίητα κοσμήματα – δωρεάν ποτά – αγορά με παλιά κόμικς και μαγικά κόλπα – facepainting και χειροτεχνίες για παιδιά – διαγωνισμοί με διάφορα δώρα. Συμμετέχουν επίσης τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα: Θεοτόκος, Θεοτόκος Εργαστήρι, Funrasing Charity FoundationDrYiota Demetriou Dancing Queen και Sirius Dog Sanctuary.  Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα μας στο facebook!

Παρακολουθήστε και μάθετε από τους Paparazzi (www.paparazziart.com), 2c Mix mediaStudio 8 και πολλούς άλλους ναδημιουργούν πανέμορφα graffiti.

Καλούμε τους επισκέπτες να προσεγγίσουν το κέντρο της πόλης από τον παραλιακό δρόμοΥπάρχουν διάφοροι χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων στην περιοχή του παλιού λιμανιού και της επίχωσης. Απ΄ εκεί ο χώρος του φεστιβάλ απέχει μόνο 150 μέτρα. Σας συνιστούμε να αδράξετε την ευκαιρία και να χρησιμοποιήσετε ποδήλατα ή πατίνια  ή  να εξερευνήσετε το κέντρο της πόλης τηςΛεμεσού περπατώντας.

Στο Street Life Festival θα δώσει φτερά το RED BULL ENERGY DRINK – www.facebook.com/redbullimage003

 

Περισσότερες πληροφορίες:
tel: 2535 3573
email: giftsandgadgets@cytanet.com.cy
Facebook: Street Life Festival

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τραμπ, αν κερδίσει

«Δεν χρειάζεται να θέσω βέτο γιατί τώρα επαφίεται στις Πολιτείες», απάντησε, αναφερόμενος στην απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο το 2022, βάζοντας τέλος στην ομοσπονδιακή

Μεγάλη Τρίτη

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνα με το τηρούμενο Μηναίο ή Μηνολόγιο, η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού Ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!»

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου συνεχίζει για 9η χρονιά να μας προσφέρει μια θεατρική παράσταση γεμάτη γέλιο.Ένα έργο γραμμένο από τον θεατρολόγο, συγγραφέα, ηθοποιό και

error: Content is protected !!