H Aμερικανική Ακαδημία Λάρνακας διοργανώνει εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας

Το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο της Αμερικάνικης Ακαδημίας Λάρνακας, με την υποστήριξη του Δήμου Λάρνακας, διοργανώνει εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας εις μνήμη των δύο αδικοχαμένων μαθητών της, Γιώργου Αλαμπρίτη και Γιώργου Φιλιαστίδη, με θέμα «Οδηγώ με ασφάλεια, Προσέχω τη ζωή μου».

Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής, θα διεξαχθεί εκδήλωση στις 30 Μαρτίου 2014 στις 14:00-17:00 στην Πλατεία Ευρώπης Λάρνακας και έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Δήμαρχος Λάρνακας, ο Αρχηγός Αστυνομίας και ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. 

asfaleiaΚύριος σκοπός της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση και η ευρύτερη ενημέρωση των νεαρών οδηγών ως προς τους κανόνες οδικής ασφάλειας. Στοχεύοντας στην πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, η εκδήλωση θα παρέχει την ευκαιρία για υποστήριξη και προώθηση δραστηριοτήτων σε θέματα τα οποία προάγουν την οδική ασφάλεια, την κυκλοφοριακή αγωγή, τη μελέτη, έρευνα, ενημέρωση και εκπαίδευση, που αποτελούν σημαντικό προνόμιο για το ασφαλές μέλλον όλων των πολιτών.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!