H Λάρνακα διεκδικεί το τίτλο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2018

Υποβολή Πρότασης για Υποψηφιότητα της Λάρνακας
ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαία 2018

9 (1)Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014, συνεδρίαση της Ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, κατά την οποία ομόφωνα αποφασίστηκε, η πόλη της Λάρνακας να υποβάλει Πρόταση για υποψηφιότητα της ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2018.
Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης ανέφερε ότι η προσπάθεια για την υποβολή της πρότασης, θα είναι μια συλλογική δουλειά κατά την οποία ο Δήμος Λάρνακας, θα αναζητήσει συνεργασία με πολλούς  Κρατικούς, Ημικρατικούς και Ιδιωτικούς Φορείς τόσο της πόλης όσο και το παγκύπρια.
Στόχος θα είναι η ενίσχυσης της καινοτομίας σε επίπεδο Κύπρου και Ευρώπη, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες και εργαλεία για την ενίσχυση της νεανικής απασχόλησης. Ο κ. Λουρουτζιάτης, ανέφερε επίσης ότι ο ίδιος αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας μαζί με ολόκληρη την πόλη θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η Λάρνακα το 2018 να είναι η νέα Πρωτεύουσα Νεολαίας της Ευρώπης.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Λάρνακας κ.Φλώρος Νικολάου με τη σειρά του, πρόσθεσε, ότι όλες οι προσπάθειες του Δήμου θα επικεντρωθούν στην επιτυχή έκβαση της υποβολής Πρότασης, και τόνισε ότι η Λάρνακα θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να καθιερωθεί στην Ευρώπη ως ένας δημοφιλής προορισμός Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού με όλα τα συνεπακόλουθα οφέλη.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!