Ενημέρωση μαθητών στις Αλυκές Λάρνακας

???????????????????????????????Ο Δήμος Λάρνακας μέσα στα πλαίσια των περιβαλλοντικών του δραστηριοτήτων συνεχίζει το πρόγραμμα ενημέρωσης μαθητών στις Αλυκές Λάρνακας.

Τις τελευταίες μέρες επισκέφθηκαν τον υγροβιότοπο μαθητές από Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια οι οποίοι ξεναγήθηκαν από Λειτουργό του Τομέα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης του Δήμου Λάρνακας. Είδαν από κοντά τα φλαμίνγκο που έφθασαν στην κυρίως Αλυκή, ενημερώθηκαν για την τροφική αλυσίδα του υγροβιότοπου, για τα διάφορα είδη φυτών και λουλουδιών της περιοχής, καθώς και για τις ανθρωπογενείς πηγές ρύπανσης που απειλούν τις Αλυκές.

Ο Δήμος Λάρνακας ενθαρρύνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες γιατί έτσι δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές τη σημαντικότητα των υγροβιότοπων αλλά και ότι η προστασία του περιβάλλοντος, είναι ευθύνη όλων.???????????????????????????????

 Γραφείο Τύπου Δήμου Λάρνακας

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Άννα Κοσμά Υποψήφια Αντιδήμαρχος Σκαρίνου: «Η φωνή σας φωνή μου με εμπειρία και γνώσεις για τη Σκαρίνου μας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Όνομα Συντάκτη: Άννα ΚοσμάΗμερομηνία: 27/04/2024 Η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στη λειτουργία και την

error: Content is protected !!