Truth or Dare “Show off bar,winebar, rock bar,restaurant, lounge,café,grill and something fishy”

Γράφει ο Νίκος Νικολάου

SQUAREΛίγο από όλα και όλα από λίγο.Κρίση αυτογνωσίας.Σε μια πόλη που θεωρώ πως είναι εμφανής  η απουσία χώρων διασκέδασης  και ψυχαγωγίαςμε ειλικρινή χαρακτήρα,πώς να μην μας διακατέχει μια τέτοια κρίση αφού ως άτομα κοινωνικά το έχουμε ρε παιδί μου να είμαστε ανήσυχοι και να ψάχνουμε να προσδιορίσουμε αυτό το εξωστρεφές κάτι.

Υπάρχουν στέκια που αρχικά προσπάθησαν να έχουν το δικό τους χαρακτήρα στην πορεία  όμως αλλαξοπιστήσαν στο έλεος της κερδοσκοπίας.Προσελκύουν ένα διαφορετικό είδος lifestyle,ανομοιόμορφο ως προς αυτό που πρεσβεύει η δήθεν ταυτότητα τους.Κάνενα πρόβλημα όμως, επιβιώνουν. Αξιοσημείωτο σημείο αναφοράς είναι και η συμπεριφορά του “μάστρου” ο οποίος με μαεστρία διαιωνίζει τις όμορφες  γυναικοπαρέες στο μαγαζί του.Αυτός φταίει και για το γεγονός πως οι άντρες είναι είδος προς εξαφάνιση,όπως ισχυρίζονται οι όμορφες γυναίκες-μασκότες του μαγαζιού του. Άντε τώρα να επιβιώσεις και εσύ βρίσκοντας το δικό σου στέκι.Αν είσαι αφελής και επιρρεπής σε αυτού του είδους τρόπο ζωής κανένα πρόβλημα.Δεν πα να σου σερβίρουν μεταλλαγμένα εσύ εκεί, πιστό στρατιωτάκι.

Παράλληλα είναι απίστευτη η μαζική ροή από το ένα hotspot στο άλλο,ασχέτως  εποχής,φάσης και της κουλτούρας του.Έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπεις συνέχεια τις ίδιες φάτσες που έχει σαν αποτέλεσμα να ξεκινά  τι; Το κουτσομπολιό!Και εγώ γουστάρω και εσύ γουστάρεις αλλά τουλάχιστον κάντο με στυλ.Κάντο χώρις να μου προκαλείς  κρίση αυτογνώσίας,θέλω αυτά που κουτσομπολεύεις να προσεγγίζουν κάπως την πραγματικότητα.Όταν θα καταλάβεις γιατί χώρισες με τον/την πρώην σου θα γίνει και αυτό.Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεις το λόγο από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που αιωρείται γύρω από εσένα στα στέκια που κυκλοφορείς, πάλι καλά.

Αν είσαι και εσύ ανήσυχος όπως και εμένα είμαι σίγουρος πως θα έχεις βρει το καταφύγιο σου,το “στεκούι” σου.1922967_493251917451515_2087675962_n
Αν όχι σίγουρα είσαι στο ψάξιμο.Αυτό το ψάξιμο είναι μια εσωτερική διαδικασία αναζήτησης για να βρεις το στοιχείο σου στους τόπους που συχνάζεις.Όταν το πετύχεις θα είσαι σε θέση όχι μόνο να εξελιχτείς αλλά και να εξελίξεις τον τόπο αυτό.Βρες το στοιχείο σου μπας και επιτέλους αυτή η πόλη αποκτήσει χαρακτήρα.Κάνε εσύ την αρχή.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Πρωτομαγιά, δεν είναι αργία, είναι απεργία

Καθιέρωση της Πρωτομαγιάς H 1η Μαΐου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα των Eργατών στις 20 Ιουλίου 1889 κατά τη διάρκεια του ιδρυτικού συνεδρίου της Δευτέρας Διεθνούς στο Παρίσι,

error: Content is protected !!