Truth or Dare “Σχέσεις Αντρών και Γραβατών”

Γράφει ο Νίκος Νικολάου

dare or truthΤο να ταμπελώνεις τους ανθρώπους, γενικότερα οι αντιδραστικοί θα σου πουν πως δεν είναι σωστό.
Όμως υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που φοράνε και αυτοί που δεν φοράνε γραβάτα. Ναι, καλά το ακούσατε.
Σ΄αυτούς που φοράνε γραβάτα μπορεί να συγκαταλέγεσαι και εσύ. Γουστάρεις να φορείς γραβάτα,τέλος.
Αυτή τη στιγμή μπορεί να έχεις βγάλει το σακάκι του κουστουμιού και να σερφάρεις έχοντας την ελαφρώς χαλαρωμένη. Η μέρα στο αλλοπρόσαλλο ,πατώ επί πτωμάτων,  γραφείο δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη γιατί δεν πάτησες τόσα πτώματα.Όμως η προοπτική ότι και αύριο θα φορείς  γραβάτα σου δίνει άλλη δυναμική για να ξεκινήσεις τη μέρα σου.Κάπως έτσι η ζωή συνεχίζεται,φορώντας πάντα γραβάτα.
Για σένα ρε καημένε που σε εξαναγκάζουν να την φορείς ενώ δεν γουστάρεις τι να πω. Ξέρω, ξέρω,  σε έπεισε το σύστημα πως συμβολίζει την πειθαρχία και την μια κάποια ευρωστία.
Με έπεισε και εμένα που σε βλέπω πως υπάρχει αισιοδοξία όταν σε κοιτώ και στο μέλλον μπορεί να την φορέσω και εγώ. Βλέπεις το σύστημα μας κάνει καλλιεργημένους και πειθαρχημένους.
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να λυπηθούμε και αυτούς που θέλουν αλλά δεν μπορούν να φορέσουν.
Καλά,ποιοι είναι αυτοί;Ίσως ο αισιόδοξος τύπος που περίγραψα πιο πάνω, ίσως ο αναποφάσιστος που δεν έχει βρει ακόμη το στυλ του, ίσως αυτός που δεν έχει βρει ακόμη το κατάλληλο γραφείο για να καλύψει τις υπέρμετρες ανάγκες του.
Υπάρχουν και αυτοί όμως που πολύ απλά δεν γουστάρουν και δεν θέλουν να φορούν. Καλά,ποιοι είναι αυτοί; Θα μπορούσε να ήμασταν εγώ και εσύ. Άνθρωποι απλοί,καθημερινοί, αφανείς ήρωες.Καλά ρε μεγάλε μιλάς και χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου αφανή ήρωα; Μεγάλη κουβέντα είπες. Πρόσεξε να δεις προσεκτικά τι είπα. Θα ήμασταν εγώ και εσύ,θα ήμασταν μαζί,θα ήσουν και εσύ στο ίδιο στυλ.Τα πράγματα αλλάζουν,γίνονται πιο απλά όταν σε έχω μαζί μου.
Τέλος ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στο ιδιαίτερο στυλ κάποιων γυναικών να φοράνε γραβάτα, απλά respect. Αυτή η αλληλεπίδραση στις σχέσεις ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες αυτή τη φορά με αφήνει άφωνο.
Προτιμότερο μια γυναίκα που έχει το δικό της στυλ παρά ένας άντρας με γραβάτα που δεν μπορεί να χειριστεί μια γυναίκα που έχει το δικό της στυλ.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!