Εποικοδομητικός διάλογος με τους πολίτες…

LARNAKAAAAAAΈνα εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες διοργάνωσε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014 το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και ο Δήμος Λάρνακας, στη Δημοτική Πινακοθήκη.
Στον ανοιχτό διάλογο συμμετείχαν δημότες της Λάρνακας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν δημόσια τις απόψεις τους και να ενημερωθούν από τον Υπουργό κ. Γιώργο Λακκοτρύπη για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του.
Στην προμετωπίδα της συζήτησης βρέθηκε η μετακίνηση των πετρελαιοδεξαμενών, η οποία βρίσκεται στις σωστές διαδικασίες εξέλιξης, θέμα που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Δήμο Λάρνακας και τους κατοίκους της πόλης, αφού όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος Λάρνακας    κ. Ανδρέας Ν. Λουρουτζιάτης ένα πάγιο αίτημα των Λαρνακέων για πάνω από δεκαπέντε χρόνια έχει τοποθετηθεί σε μια τροχιά επίλυσης.
Η μορφή ανάπτυξης του μεγαλεπήβολου έργου του Λιμανιού και της Μαρίνας, η ανάπτυξη του τουρισμού, οι τρόποι προσέλκυσης τουριστών, η ανάπτυξη θεματικών στον τουρισμό, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς και η δημιουργία καζίνο στη Λάρνακα, ήταν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν.
Της εκδήλωσης προηγήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Λάρνακας στην οποία ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν κατ’ ιδίαν με τον Υπουργό  κ. Γιώργο Λακκοτρύπη  διάφορα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Λάρνακας.

(Γραφείο Τύπου Δήμου Λάρνακας)

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!