Μια έκθεση με θέμα την ΓΥΝΑΙΚΑ

Την πρώτη ατομική έκθεση φωτογραφίας της Βασιλείας Βασιλείου, φιλοξενεί από τις 24 Νοεμβρίου εως 8 Δεκεμβρίου 2013, ο ενναλλακτικός πολυχώρος Verochino Cafenio στην Ορόκληνη, με θέμα: «Γυναίκες».
Φωτογραφίες γυναικών διαφoρετικών ηλικιών και καταγωγής, όπως Κύπρου, Τσεχίας, Ιράκ και Τυνησίας, με διαφορετικές πολύπλευρες προσεγγίσεις. Μια αλλιώτικη ματιά στη γυναίκα του σύχγρονου κόσμου. 
Η έκθεση παρουσιάζεται με μουσική υπόκρουση από τις μουσικές του γνωστού μουσικού Αχιλλέα Περσίδη, σε φιλική συνεργασία. 
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, με ένα εντυπωσιακό και ρεαλιστικό θεατρικό performance με τίτλο: «Τα ίδια ρε συ: ο μονόλογος μιας πόρνης», της ίδιας της καλλιτέχνη, που παρουσίασε κατόπιν έρευνας και συνεντεύξεων με γυναικών ροζ κυκλώματος. Ένα πειραματικό εχγείρημα στα πλαίσια της θεματολογίας της έκθεσης, με φιλοσοφία «φτωχού θεάτρου» ,“in-yer- face”.
Εντυπωσιακή είναι και η φωτογραφική έρευνα στο θέμα της πορνείας που μας παρουσιάζει η καλλιτέχνης κάτω από τη δική της σκοπιά.
Η έκθεση θα συνεχίζεται μέχρι και τη Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου.
Πληροφορίες:
Verochino Cafenio, Αντρέα Δημητρίου 1, Ορόκληνη 7040 – Λάρνακα
Λειτουργία: Τρίτη – Κυριακή, 19:00 – 24:00
99682288/ verochinocafenio@gmail.com
Είσοδος ελεύθερη

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!