Ioanna’s Cooking Corner “Spare Ribs”

Γράφει (δημιουργεί και μαγειρεύει) η Ιωάννα Πασιουρτίδου
Email: ioanna.1988@hotmail.com
 

Υλικά:
1 1/2 κιλό κρέας χοιρινό κομμένο σε spare ribs
αλάτι-πιπέρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές κέτσαπ
2 1/2 κουταλιές worcestershire sause
2 1/2 κουταλιές soy sause
2 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
1 κουταλάκι sweet chill sause
1 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη
1 ποτήρι ξηρό κόκκινι κρασί
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας μας και το τοποθετούμε στο ταψί μας. Ενώνουμε σ’ ένα δοχείο όλα τα υπόλοιπα υλικά μας ( το κρασί το ρίχνουμε στο τέλος λίγο – λίγο, ενώ ανακατεύουμε ). Ρίχνουμε το μίγμα των υλικών μας πάνω από το κρέας. Σκεπάζουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε αρκετά δυνατό φούρνο για ενάμιση περίπου ώρα,  μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20-30 λεπτά γυρίζοντας τα κομμάτια μας για να ψηθούν και από τισ 2 μεριές.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!