Promo Video της νέας σεζόν για τους ΔΕ ΣΚΟΡΔΙΟΝΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ PROMO VIDEO των ΔΕ ΣΚΟΡΔΙΟΝΣ για τη νέα σεζόν: http://vimeo.com/74951839

 

Οι ΔΕ ΣΚΟΡΔΙΟΝΣ κάνουν την διαφορά για άλλη μια χρονιά, στην πόλη που αγαπούν,  τη Λάρνακα.
Στο PROMO VIDEO για την εναρκτήρια συναυλία της season, μαζί τους η DeC AudioVisual Photography, που ετοίμασε ένα  καταπληκτικό promo video το οποίο μας έχει γοητεύσει, έτσι όπως συνηθίζουν να μας γοητεύουν και οι ΔΕ ΣΚΟΡΔΙΟΝΣ επί σκηνής!

Παιδιά της Λάρνακας, οι ΔΕ ΣΚΟΡΔΙΟΝΣ (Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος & Μιχάλης Κοντοβούρκης μαζί με πλήρη πλέον μπάντα) βρήκαν το “σπίτι τους” στο Savino Live  και συνεχίζουν και για φέτος , ολόκληρο τον χειμώνα, τις συναυλίες τους εκεί κάθε Παρασκευή. Όπως πάντα, με τους ΔΕ ΣΚΟΡΔΙΟΝΣ επί σκηνής, γίνεται το έλα να δεις… κυριολεκτικά.
Με συνεχόμενα sold out και πάρα πολύ κέφι, συνεχίζουν ακάθεκτοι να προσφέρουν στον κόσμο που τους αγκαλιάζει, διασκέδαση με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, παντρεύοντας ροκ μουσικά στοιχεία με ποπ κομμάτια μαζί με αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες για όλα τα γούστα.
Μαζί τους στο απίθανο promo video για τη νέα σεζόν, οι επίσης οι εκ Λάρνακας DeC AudioVisual Photography (Δημήτρης Χριστοδουλίδης και Ελένη Βαδουρίδου), οι οποίοι με πολλή ενέργεια και όρεξη, καθώς και με πολύ καλή διάθεση στα γυρίσματα, μας μεταφέρουν από την πανέμορφη παραλία των  Φοινικούδων, μέσα στο Savino Live όπου παρέα με την μπάντα (και μια σπέσιαλ εμφάνιση – έκπληξη μέσα στο βίντεο) προετοιμαζόμαστε και παίρνουμε μια πολύ μικρή γεύση από τα live τους που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου.

Ραντεβού λοιπόν κάθε Παρασκευή για μουσικά ταξιδάκια, στο Savino Live μαζί με τους ΔΕ ΣΚΟΡΔΙΟΝΣ!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!