Πράξη Αλληλεγγύης

Αφουγκραζόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν  πολλοί συμπολίτες μας, η Universal Life, παρέδωσε, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, στο  Δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Ν. Λουρουτζιάτη, δωροκουπόνια της Υπεραγοράς Άλφα Μέγα, συνολικής αξίας €2,100, για σκοπούς στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας από αντιπροσωπεία της Universal Life με επικεφαλής την κ. Ροζίτα Ηλιάδη Διευθύντρια Υποκαταστήματος Λάρνακας – Αμμοχώστου. Το ποσό συγκεντρώθηκε από τα χρήματα επιβράβευσης του Δικτύου Πωλήσεων (Ασφαλειών) της Universal Life, τα οποία κάθε χρόνο προορίζονται για ταξίδια των ασφαλιστών. Φέτος, η  Universal Life, αποφάσισε όπως το ποσό αυτό διατεθεί για τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για την ευγενική και αλτρουιστική της προσφορά και σημείωσε ότι η ανταπόκριση από διαφόρους Φορείς, Οργανωμένα Σύνολα αλλά και ανώνυμους πολίτες  είναι συγκινητική. Η βοήθεια αυτή αποκτά περισσότερη αξία διότι εμπεριέχει μέσα της το συναίσθημα της ανιδιοτελούς στήριξης προς το συνάνθρωπό μας.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!