My View “Ξυπνήσαμε;”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

Στο περασμένο μου άρθρο είχα αναφερθεί στις μεγάλες δυνάμεις της εποχής μας κυρίως της Αμερικής, αλλά και της Αγγλίας. Είχα αναφέρει ότι αυτές οι δυνάμεις πρόκειται να καταστραφούν στο πολύ κοντινό μέλλον. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για κάποιον να αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αφού για τους περισσότερους αυτές οι δυνάμεις φαίνονται αήττητες.
Φαίνεται όμως ότι επικεντρωθήκαμε τόσο πολύ στο “τώρα” που ξεχάσαμε την ιστορία. Οι μεγάλοι έρχονται και φεύγουν, αν και είναι συνήθως οι πρωταγωνιστές.
Η Αγγλία και η Αμερική είναι καινούριοι στο παιχνίδι. Μπορεί να έχει πολλά χρόνια που “κυβερνούν” αλλά πρώτη φορά εμφανίστηκαν στην ιστορία.
Αυτές λοιπόν οι χώρες είναι “έτοιμες” να περάσουν τα πιο δύσκολα χρόνια. Έτοιμες;  Τρόπος του λέγειν, κανένας δεν είναι έτοιμος για αυτά που έρχονται.
Οι προβλέψεις αυτές δεν πηγάζουν βέβαια από…. το μυαλό μου. Είναι κυρίως από γνώσεις και πληροφορίες τις οποίες μπορεί να βρει κανείς και στο  “thetrumpet.com”, αλλά είναι και βγαλμένες από το ίδιο το Ευαγγέλιο.
Ξέρετε ότι κυκλοφορεί το σύνθημα ΞΥΠΝΑΤΕ.  Ναι, αλλά ξυπνάτε απο τι; Ποιά είναι η λύση στα προβλήματα όλου του κόσμου; Η ελευθερία; Δηλαδή να κάνεις ότι θέλεις φτάνει να μην πειράζεις τον άλλον; Και τα ναρκωτικά; Είναι σωστά;  Από την στιγμή που είναι εκεί μπορεί να πέσουν στα χέρια ενός παιδιού. Και ποιός θα αποφασίζει για το ποιός παρανόμησε; Δεν γίνεται. Κάτι μας διαφεύγει. Κάτι χάσαμε. Το βλέπουμε σήμερα. Αυτά τα συστήματα δεν δουλεύουν. Και γιατί δεν δουλεύουν; Επειδή ο άνθρωπος πλέον κοιτά μόνο το συμφέρον. Και η ελευθερία παρεξηγείται!
Δεν μπορούμε μόνοι μας. ΞΥΠΝΑΤΕ! Φωνάζουν ορισμένοι. 
Ναι, να ξυπνήσουμε……Υπάρχουν ανθρώποι οι οποίοι  ελέγχουν σχεδόν τα πάντα στον κόσμο με τα λεφτά τους  (ειδήσεις, φάρμακα, φαρμακευτικές αγωγές, πανεπιστήμια, την ενέργεια, θρησκείες, κυβερνήσεις, τον πόλεμο). Ωραία, να ξυπνήσουμε και να πάρουμε είδηση ότι μας πουλούν μπούρδες. Να ξυπνήσουμε και να δούμε για παράδειγμα ότι μας έλεγαν ψέματα για τις ραδιοθεραπείες και ότι ο καρκίνος θεραπεύεται απλά με σωστή διατροφή και υγιεινή ζωή. Να ξυπνήσουμε και να ψάξουμε την αλήθεια! Ναι αλλά που είναι η αλήθεια;
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η αλήθεια είναι εκεί, αλλά… την ξέρουμε. Τα ξέρουμε τα “παραμύθια” και τις παραβολές. Τα μάθαμε. Και γι’ αυτό δεν έχουμε ανάγκη να ψάξουμε. Αν όμως ψάξουμε δυνατά, μέσα μας, κάτι είναι εκεί… μέσα στο Ευαγγέλιο, κάτι είναι εκεί. Δεν είναι απλά ένα βιβλίο, αλλά περιέχει όλη την αλήθεια, όλη την αγάπη, όλα όσα απουσιάζουν απ’ τον κόσμο αυτό.
Επειδή χωρίς Τον Θεό, ο άνθρωπος αδυνατεί. Αδυνατεί να καταλάβει, να κυβερνήσει, να ζήσει.
Χάσαμε την πίστη μας. Λέμε ότι δήθεν πιστεύουμε. Σε ποιόν πιστεύουμε; Ποιός είναι ο Θεός;
Διάβασα πρόσφατα ότι όταν διαβάζουμε το Ευαγγέλιο είναι σαν να μας μιλά ο Θεός και όταν προσευχόμαστε είναι σαν να του μιλάμε.
Ναι.
Αλλά, χάσαμε την πίστη μας. Ξυπνήσαμε, αλλά κοιμόμαστε ακόμη!
Ήταν ένα όνειρο, μέσα στο όνειρο!
Κοιμόμασταν και βλέπαμε όνειρο, βλέπαμε όνειρο για μια άγνωστη ζωή…

Υ.Γ Εδώ θα πω αυτά που ήθελα να πω πιο πάνω: Επειδή “παρασύρομαι” όταν πάω να γράψω άρθρο. Λοιπόν, η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το ευαγγέλιο είναι αληθινό, είναι οι προφητείες του. Και είναι γραμμένο στο Ευαγγέλιο ότι λίγο πριν να κατακτηθεί η Ιερουσαλήμ, θα βρεθούν τα οστά των Βασιλέων του Ισραήλ. Θα γίνει μεγάλο σάλος στον κόσμο!  Όπως επίσης θα βρεθούν και οι πλάκες με τις δέκα εντολές που είναι γραμμένες με το ίδιο το δάκτυλο του Θεού!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!