My View “O Θεος αυτές τις δύσκολες εποχές”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

Αυτός ο κόσμος πραγματικά θα έπρεπε να ΕΙΝΑΙ αγάπη.  Χρεάζεται την αγάπη για να “γυρίζει”.  Απο αυτό το “υλικό” πρέπει να είναι φτιαγμένος, όπως και ο ίδιος ο Θεός, που έφτιαξε ολόκληρο το σύμπαν. Δεν είναι τυχαίο που η αγάπη μας δίνει ζωή, μας γεμίζει, μας αναζωογονεί, μας ωθεί προς το καλύτερο και μας δίνει ελπίδα. Κάτι που δεν το βλέπουμε αλλά το νοιώθουμε. Κάτι που “δουλεύει”. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο κόσμος χρειάζεται αυτό το “χάρισμα”. Τώρα σε αυτές τις εποχές που φαίνονται να γίνονται όλο και  χειρότερες. Τώρα είναι που χρειαζόμαστε την αγάπη. Είναι η ελπίδα μας, η τροφή μας.
Δεν είναι τυχαίο που σε αυτά τα τελευταία χρόνια λέει και η αγία γραφή ότι ΠΡΕΠΕΙ να στραφούμε προς τον Θεό που είναι (ανάμεσα σε άλλα) και αγάπη. Να ακούσουμε την έκκληση του. Να ανοίξουμε τις καρδιές μας στις εντολές που μας έδωσε.
Σε αυτά τα σατανικά χρόνια ο Θεός μας φωνάζει κοντά του.  Ο Λόγος του αντηχεί  παντού. Ας ανοίξουμε πλέον τις καρδιές μας για να Τον ακούσουμε. Οι πόρτες είναι ανοιχτές τώρα. Η ελπίδα ζει! Τώρα όσο ποτέ άλλοτε η σημασία της θυσίας του Χριστού αναβλύζει στον ουρανό. Είναι αυτό που νοιώθει η ανθρωπότητα. Αυτό είναι που μας ξυπνά. Ο ερχομός του Χριστού είναι η ελπίδα μας. Η υπόσχεση που μας έδωσε είναι πολύ μεγάλη. Και το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να θυσιάσουμε αυτόν τον κόσμο.
Αυτός ο κόσμος δεν είναι του Θεού. Είναι σατανικός. Στον θρόνο αυτού του κόσμου κάθεται ο… «έξω που δαμέ» (2 Corinthians 4:4).  Και ο «έξω που δαμέ», έχει ξεγελάσει ολόκληρο τον κόσμο.
Κάποιοι νομίζουν ότι έχουν θεό Τον Θεό αλλά στην πραγματικότητα πιστεύουν στον σατανά (Revelation 12:9).
Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο αυτό εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας. Απλά απομακρυνθήκαμε από Τον Θεό τόσο πολύ που πλέον ούτε που το καταλαβαίνουμε.
Έρχονται δύσκολες εποχές και εμείς σκεφτόμαστε μόνο τα λεφτά, έρχονται  αρρώστιες και εμείς σκεφτόμαστε φάρμακα, έρχονται πείνες και πολέμοι και εμείς σκεφτόμαστε τρόφιμα!
Πόσοι απο εμάς γύρισαν τις ψυχές τους στον Θεό για σωτηρία; Πόσοι άνοιξαν τις Αγίες Γραφές για να διαβάσουν τί πραγματικά έρχεται;  Λες και θα πάρουμε τα φάρμακα και τις κονσέρβες μαζί μας. Δεν λέω, καλά θα ήταν να έχουμε κάτι αποθηκευμένο για τις δύσκολες εποχές, αλλά όταν εσύ έχεις και ο άλλος δεν έχει, τι θα κάνεις;  Θα προτιμήσεις αυτήν την ζωή ή την άλλη;
Δεν ξέρουμε πλέον ποιός είναι ο Θεός και ούτε ξέρουμε που να Τον βρούμε, παρόλο που είναι δίπλα μας. Μας άφησε μήνυμα στην γη. Κάτι χειροπιαστό, Τον λόγο του! Και μαζί την υπόσχεσή Του.
Εκεί που τα μωρά θα οδηγούν λιοντάρια, εκεί που το μωρό θα παίζει έξω απο την φωλιά της κόμπρας, εκεί που το νεογέννητο θα βάζει το χέρι του στην φωλιά του φιδιού, εκεί που δεν θα υπάρχει το κακό! (Isaiah 11). Και αυτοί που θα αντέξουν με πίστη μέχρι να έρθει ο Χριστός, η υπόσχεση είναι ότι θα σωθούν. Ακόμη υπόσχεση είναι ότι αυτοί που θα πιστεύουν αληθινά στον Χριστό σε τούτη την ζωή και είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για το όνομά Του, δεν θα περάσουν ούτε τις δοκιμασίες που έρχονται. Οι υποσχέσεις συνεχίζονται (Revelation 21) και είναι μεγάλες… φτάνει πραγματικά να πιστέψουμε!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για την Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας»

Η Ελεγκτική Υπηρεσία γνωστοποιεί ότι η Ειδική Έκθεση με θέμα: «Έλεγχος Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας», που ετοιμάστηκε από την Ελεγκτική Υπηρεσία, έχει αναρτηθεί σήμερα

Συνεχίζεται το “έργο” στην Αραδίππου / ΑΚΕΛ για Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου, Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate

Εκλογές 2024: Οι αλήθειες για την ανεπαρκή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου Αραδίππου. Κρυφτό από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Πάρτο για συμμετοχή σε debate. Σε

Μεγάλη Δευτέρα

Σύμφωνα με το χριστιανικό εορτολόγιο καθιερώθηκε να ονομάζεται Μεγάλη Δευτέρα η επόμενη ημέρα του εορτασμού της Κυριακής των Βαΐων όπου και ξεκινά η εβδομάδα των

error: Content is protected !!