O Όμηρος Αβραμίδης στη Κύπρο

Ένας από τους πιο διαβασμένους, αγαπημένους και πετυχημένους συγγραφείς, έρχεται στη Κύπρο, την ιδιαίτερη του πατρίδα, για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο “Γύρισε Σελίδα”.
Ο Όμηρος Αβραμίδης έχει ρεκόρ με το συγκλονιστικό νούμερο των 500.000 πωλήσεων βιβλίων στο ενεργητικό του, και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο πολυδιαβασμένους και δημοφιλείς Έλληνες συγγραφείς.
Από τον Ιούνιου του 2012, ανήκει στην οικογένεια των εκδόσεων Διόπτρα, ενώ το νέο του βιβλίο φέρει τον τίτλο «Γύρισε σελίδα».
Ο τίτλος δεν είναι απλά συμβολικός, η κύρια έννοια του είναι προτροπή.  Πρόκειται για μια ιστορία απόλυτα επίκαιρη, που ως θεματικό άξονα μας παρουσιάζει δύο ζωές. Του Άδωνη και της Δανάης, δυο  ζωές εντελώς διαφορετικές που συναντιούνται ξαφνικά και δυο ψυχές που αγαπιούνται δυνατά. Δυο άνθρωποι που συναντιούνται με την φωτιά και παλεύουν με αυτή. Μα η αγάπη και η ελπίδα τους βοηθά να γυρίσουν σελίδα.
Οι Εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου που οργανώνονται σε συνεργασία με μεγάλα βιβλιοπωλεία στις παρακάτω ημερομηνίες.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΛΑΡΝΑΚΑ στις 19.30, βιβλιοπωλείο GEORGIANA- Λεωφ. Γρ. Αυξεντίου και Στυλιανού Λένα-Academia Centre, Τηλ: 2481 8422
Συντονίζει η Γεωργία Χατζηττοφή, Φιλόλογος. Παρουσιάζει η συγγραφέας Γιόλα Δαμιανού- Παπαδοπούλου

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ στις 19.00, βιβλιοπωλείο KYRIAKOY K.P. – Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Τεχνών του Ιδρύματος Πανίκος Μαυρέλλης, Ειρήνης 71. Τηλ: 2574 7555.
Παρουσιάζει η Δήμητρα Κωμοδρόμου, Διευθύντρια του Λανιτείου Γυμνασίου.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΦΟΣ στις 19.00, βιβλιοπωλείο PARGA – Λεωφ. Αθηνών 8, έναντι πυροσβεστικής. Τηλ: 26811130
Παρουσιάζει η Δήμητρα Κωμοδρόμου, Διευθύντρια του Λανιτείου Γυμνασίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ στις 19.00, βιβλιοπωλείο PARGA – Τσερίου 94, Στρόβολος. Τηλ: 22327740
Προλογίζει ο εκδότης – Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος – Παρουσιάζει η συγγραφέας Γιόλα Δαμιανού – Παπαδοπούλου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!