Book for Thought “Ο Χιονάνθρωπος”

Γράφει ο Αλέξης Δημητρίου, Ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου Bibliocosmos

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επαναφέρουν στον προσκήνιο τον συγγραφέα Jo Nesbo με μια νέα έκδοση στα ελληνικά, ενός βιβλίου το οποίο είχε πάρει το βραβείο NORWEGIAN BOOK CLUB PRIZE το 2007. Μετά την εκπληκτική επιτυχία που γνώρισαν τα προηγούμενά του βιβλία, “Ο Χιονάνθρωπος” μας φέρνει στο προσκήνιο μια νέα περιπέτεια του επιθεωρητή Χάρι Χόλε. Πρόκειται για ένα βιβλίο για το οποίο υπάρχουν φήμες ότι θα μεταφερθεί και στον κινηματογράφο από τον σπουδαίο σκηνοθέτη Martin Scorcese.
Το βιβλίο ξεκινάει κάπως έτσι: Σύντομα θα πέσει το πρώτο χιόνι. Ένα αγοράκι ξυπνά και αναζητά τη μητέρα του. Όμως στο σπίτι δεν είναι κανείς και στον κήπο τους ανακαλύπτει έναν χιονάνθρωπο με το αγαπημένο φουλάρι της μητέρας του τυλιγμένο στον λαιμό του. Και τότε θα ξανακάνει την εμφάνισή του.
Καθώς ο Χάρι Χόλε και η ομάδα του ξεκινούν την έρευνά τους, ανακαλύπτουν έναν ανησυχητικό αριθμό μαμάδων και συζύγων που έχουν χαθεί στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων. Όταν το χιόνι λιώσει. Όταν διαπιστώνουν την εξαφάνιση και άλλης μιας γυναίκας, οι χειρότερες υποψίες του Χάρι Χόλε επιβεβαιώνονται: για πρώτη φορά στην καριέρα του θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν σίριαλ κίλερ που παίζει στην έδρα του.
Θα αποκαλυφθεί άλλο ένα θύμα.

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!