“Life in Style” με την Χριστίνα Δημητρίου

Νέα εκπομπή στο κρατικό μας κανάλι, ΡΙΚ, ξεκίνησε η συμπολίτισσα μας Χριστίνα Δημητρίου. Η εκπομπή “Life in Style” μεταδίδεται κάθε Κυριακή από το ΡΙΚ1,  στις 6.15.  Επίσης, προβάλλεται και από το κανάλι MTV NRG κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Στην πρώτη εκπομπή, την περασμένη Κυριακή, “ποδαρικό” στο “Life in Style” έκανε η σύζυγος του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Ροντίκα Καρογιάν, η οποία μίλησε για τη ζωή της και την προσαρμογή της στην Κύπρο.

Στην δεύτερη  εκπομπή, αυτή την Κυριακή,  21 Οκτωβρίου, η Χριστίνα θα φιλοξενήσει την επίσης συμπολίτισσα μας, την γνωστή σχεδιάστρια ρούχων Φανή Ξενοφόντως και  τον Ελλαδίτη τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως χωρίς τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, θα ήταν ένα τίποτα.
Να αναφέρουμε πως η Φάνη Ξενοφώντος, η οποία θα είναι φιλοξενούμενη στην εκπομπή της Χριστίνας αυτή την Κυριακή,  καταφέρνει να κάνει περήφανη τη Λάρνακα (και την Κύπρο) αφού η καταξιωμένη σχεδιάστρια έχει συνεργαστεί με διεθνείς οίκους μόδας, όπως τον οίκο Dolce Gabbana. Επίσης, συχνά αποκαλύπτει τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα, μέσα από Fashion Shows που διοργανώνει, των οποίων τα έσοδα πάνε σε κάποιο ιερό σκοπό. Πριν λίγο καιρό, η Φάνη είχε στηρίξει, με αυτό τον τρόπο, το Europa Donna, με δέκα χιλιάδες ευρώ.

Σημαντικές προσωπικότητες από Κύπρο και Ελλάδα αναμένεται να φιλοξενήσει στην νέα της εκπομπή η Χριστίνα Δημητρίου,  η οποία συνεργάζεται για δεύτερη φορά με το κρατικό μας κανάλι, αφού είχε δουλέψει στο ΡΙΚ και στο παρελθόν.
Σε δήλωση της, στο Skala Times, η Χριστίνα μας είπε “Βρίσκομαι σε πολύ δημιουργική φάση και νιώθω πάρα πολύ καλά. Συνεχίζω για πέμπτη χρονιά με μια εκπομπή που έχει να κάνει με το Lifestyle, κάτι που σχετίζεται και με τις κοσμικές στήλες τις οποίες γράφω, στα περιοδικά του Ομίλου Φιλελεύθερος”.  Όσο για την πόλη μας, τη Λάρνακα, η Χριστίνα μας είπε “είναι γνωστή η αγάπη που τρέφω για την πόλη μου και κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάτι για την Λάρνακα το  κάνω. Μπορεί να διαμένω στη Λευκωσία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, κάθε βδομάδα, έρχομαι στη πόλη μας. Να αναφέρω πως η εκπομπή μου θα φιλοξενεί, φυσικά, και άτομα από την Λάρνακα. Καλλιτέχνες, αλλά και ανθρώπους από τον χώρο της μόδας και γενικά αξιόλογες και γνωστές προσωπικότητες που έχουν κάτι να μοιραστούν μαζί μας”.

Το Skala Times, εύχεται στη Χριστίνα κάθε επιτυχία, αν και με τον χαρακτήρα και την ομορφιά της, η Χριστίνα έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία.

 

Μαλβίνα Ιωάννου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δημοσκόπηση: Ισχυρό προβάδισμα των Εργατικών έναντι των Τόρις του Σούνακ στη Βρετανία

Προηγούμενη δημοσκόπηση του ίδιου ινστιτούτου έφερε τους Εργατικούς να έχουν προβάδισμα 16 μονάδων. Άσχημα είναι τα δημοσκοπικά νέα για τον Ρίσι Σούνακ στη Βρετανία ενόψει των επερχόμενων

Ανάκληση αδειών χρήσης πυροτεχνημάτων

Η Υπηρεσία Μεταλλείων και Λατομείων του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, μετά από επανεξέταση του όλου θέματος και λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις όλων των

error: Content is protected !!