My View “Εμείς Ποιον Περιμένουμε;”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

Σήμερα τελευταία μέρα του καλοκαιριού, το blue moon απόψε θα λάμψει ακόμη μια νύχτα διασκέδασης. Και μετά, ο ανήφορος προς το χειμώνα που κάθε χρόνο έρχεται, τα στρουμφάκια θα πάνε σπίτι τους. Αρχίζουν οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και τα άλλα παιχνίδια που τόσο πολύ κάποιοι από μας θέλουμε να βλέπουμε, αγκαλιά με συγκεκριμένες μπύρες και πολλές “επιμορφωτικές διαφημίσεις”. Οι κοπέλες απο την άλλη με κάποια τηλεοπτικά shows και σειρές θα διαμορφώσουν τα μυαλά τους και την συμπεριφορά τους για μια ακόμα σεζόν.
Οι “εχθροί” μας οι μουσουλμάνοι, πόσο θέλουν να έρθουν και να ζήσουν τον ψεύτικο μας κόσμο. Μας ζηλεύουν που καθόμαστε στον καναπέ μας με το ζεστό μας κακάο (σαν να είμαστε εμείς στην θέση αυτής της νεαρής στην διαφήμιση…). Τι όνειρο και αυτή η ζωή! Μόνο αν μπορούσαμε να μην δουλεύουμε και αν ήταν δυνατό να είχαμε και μια μουσουλμάνα να πρόσεχε τα άτακτα παιδιά μας, για να μπορούμε με τις ώρες να…. καθόμαστε. Και όταν βαρεθούμε μπορούμε να αγοράσουμε άλλο καναπέ! Ωραίος τόπος ο καναπές, μπροστά από την τηλεόραση! Πώς τα κατάφεραν να μας τα φέρουν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαντάζει ως δική μας ιδέα! Να θέλουμε να γινόμαστε brainwashed. Όπως τα ψάρια πιανόμαστε με το δόλωμα.
Και τι δηλητήρια είναι αυτά που μας ποτίζουν; Πνευματικά μας μαθαίνουν ότι ο έρωτας και η αγάπη είναι sex, και ότι χρειαζόμαστε πολλή (υπερβολική) δόση. Σωματικά οτι το αλκοόλ, ο καφές, και τα ναρκωτικά (παράνομα αλλά προπαντός τα επικερδές νόμιμα) είναι και πολύ cool.  Κανονικά ότι διαφημίζετε στην τηλεόραση πρέπει να αποφεύγεται. Αν διαβάσουμε το τι ουσίες περιέχουν…. Και επειδή χάσαμε επισόδια θα πρέπει να ψάξουμε να δούμε τι είναι αυτές οι ουσίες και τί αντίκτυπο έχουν στην υγεία μας. Ο παππούς μου πάντα μου λέει για το πόσο σημαντική είναι η υγεία… Λίγος χρόνος μένει για την υγεία όμως σήμερα. Φαίνεται θα τα πληρώσουμε όλα πιο μετά.
Οι “εχθροί” μας οι μουσουλμάνοι μας προειδοποιούν. Αλλά είναι εχθροί μας. Μας θυμίζουν και αυτοί αλλά και ο πλανήτης μας όλος ότι έχουμε ξεφύγει. Αλλά εμείς σαν εθισμένοι τοξικομανείς δέν καταλαβαίνουμε τίποτα. Αν πηγαίναμε στο Α.Α (Alcoholic Anonymous) το πρώτο πράγμα που θα μας έλεγαν είναι να παραδεχτούμε ότι είμαστε εθισμένοι.
Όταν ο γνωστός πλέον Bin Laden έστειλε το προειδοποιητικό video, μας έλεγε για το πόσο βρώμικοι ήμασταν. Για το πόσο διεφθαρμένοι γίναμε. Σήμερα κατέχουμε μέσα που φτάνουν (επικοινωνούν) σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε δευτερόλεπτα και το νούμερο ένα μήνυμα που στέλουμε είναι για….sex και πορνό.

Έτες καταστραμμένες οικογένειες, έτες διχασμένες μας γενεές, τα δυχασμένα μας μυαλά. Αντί να στέλνουμε μηνύματα για το πώς θα φτιάξουμε ένα πιο υγιή κόσμο. Σήμερα οι μουσουλμάνοι “εχθροί” μας, προειδοποιούν ξανά. Αυτοί περιμένουν τον δωδέκατο Ιμάμ. Εμείς Ποιόν περιμένουμε;

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!