My View “Το Τέλος του Κόσμου”

Γράφει ο David Fowles
david@skalatimes.com

Στις 26 Σεπτεμβρίου 1983 ο κόσμος παρολίγο να είχε εξαφανιστεί. Όταν ο στρατηγός της μυστικής υπηρεσίας της Σοβιετικής Ένωσης, Stanislav Petrov, ήταν έτοιμος να πατήσει “το κουμπί” που θα εξαπόλυε τους πυρηνικούς πυραύλους εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την αντεπίθεση της Αμερικής και εκατοντάδες πυρηνικοί πύραυλοι θα πετούσαν πάνω απο τον Ατλαντικό και θα διέλυαν τον κόσμο μας.
Μέχρι σήμερα, παρόλο που πολλά απο τα αρχεία του ψυχρού πολέμου βγήκαν στην επιφάνεια, πολύ λίγοι είναι αυτοί που έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο κοντά είμασταν στην καταστροφή.
Σήμερα, το τί γίνεται παρασκηνιακά με τα πυρηνικά που υπάρχουν, τα μυστικά που κυκλοφορούν…. Όλα σημάνουν τον “εγκατελειμένο” κώδωνα κινδύνου τον οποίο και πάλι η ανθρωπότητα δεν πρόκειτε να ακούσει μέχρι να είναι πολύ αργά.
Τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80 δεν ήταν γραμμένο να γίνει η καταστροφή και έτσι (φτηνά την) γλιτώσαμε. Σήμερα όμως είναι γραμμένο. Όλα όσα γίνονται στον κόσμο, είναι γραμμένα. Το Ιράν, η Ευρώπη και η Ρωσία, μαζεύουν τους συμμάχους τους για τον Τρίτον Παγκόσμιο πόλεμο που θα έχει ως αποτέλεσμα το τέλος του κόσμου όπως τον ζούμε σήμερα.
Οι σύμμαχες χώρες του Ιράν, με επαναστάσεις που λίγοι πρόβλεψαν, βίαια στρέφονται προς τον Ισλαμισμό. Η Ευρωπαική Ένωση, “αγοράζει” τις χώρες μέλη του “τέρατος” που θα κυριαρχήσει “του τέλους” σε αυτό τον κόσμο. Η Ρωσία, με επικεφαλή έναν καινούργιο Πούτιν, δένει για καλά τις συμμαχίες της με την Κίνα, την Ινδία και την Ιαπωνία. Η Αμερική και η Αγγλία η ποιό δυνατή συμμαχία μέχρι χτες, είναι στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και δεν παραμένει παρά ο χρόνος για να την ρίξει στα γόνατα της.
Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε πόλεμος χωρίς τις εκκλησσίες και έτσι θα δούμε την εκκλησσία του Βατικανού να λαμβάνει όλο και περισσότερο ρόλο μέχρι τον καιρό που θα εγκατασταθεί στα Ιεροσόλυμα. Επειδή όταν αναφερόμαστε στην Πόλη είναι για τα Ιεροσόλυμα που μιλάμε.
“Τρία πουλάκια” είπαν ότι σύντομα, το Ιράν με τους συμμάχους του, Αίγυπτο, Λιβύη Αιθιοπία, Ιράκ θα επιτεθούν και θα καταλάβουν το μισό των Ιεροσολύμων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την επίθεση της Ευρωπαικής ένωσης σε μορφή ΝΑΤΟ, με συμμάχους τους αντίπαλους Μωαμεθανικούς λαούς προς το Ισλαμ (Σαουδικής Αραβίας, Τουρκίας, Συρίας, Λιβάνου).
Το Ευαγγέλιο λέει ότι η Ευρώπη θα περάσει πάνω απο το Ιράν και τους συμμάχους του σαν ανεμοστρόβιλος, καταστρέφοντας τους ολοσχερώς.
Όταν αυτός ο πόλεμος θα έχει τελειώσει, η Ευρωπαική ένωση θα είναι “επίσημα” πλέον το “Τέρας” της Αγίας Γραφής.
Μια Ευρωπαική Ένωση με επικεφαλή την Γερμανία, μια χώρα επιρρεπής σε πολέμους, αφου αυτή ξεκίνισε και τους δύο παγκοσμίους πολέμους. Μια Γερμανία που μόνο “Τέρας” θα μπορούσε να ονομαστεί αφού εκατομμύρια ανθρώποι έζησαν την φρίκη, που η ιστορία μας δίδαξε.
Τότε η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και η Ιαπωνία θα έρθουν για να πολεμήσουν ενάντια του “τέρατος”. Με τον στρατό των διακοσίων εκατομυρίων που αυτές οι χώρες είναι ικανές να συντάξουν.
Όταν αυτές οι υπερδυνάμεις της Ευρώπης και της Ρωσία βρεθούν αντιμέτωπες, για κάποιο λόγο θα στραφούν προς τα Ιεροσόλυμα επειδή θα στραφούν αντιμέτωποι με τον Χριστό που θα έχει κατεβεί πλέον ως Σωσίας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

error: Content is protected !!