Ένα κλικ με το μελάνι “Make love not war”

Γράφει η Μαλβίνα Ιωάννου

Μου γράφεις. Εσύ ο άγνωστος. Το όνομα σου ξεκινά από Α. και εγώ σου λέω πως έχω καρμική σχέση με το όνομα σου. Λες πως πιστεύεις πολύ στο κάρμα. Σου λέω πως κι εγώ πιστεύω. Μιλάμε με μια γλώσσα σαν εραστές μιας άλλης ζωής. Ακολουθώ το χορό του αλλόκοτου φλερτ.Κάποτε γελώ, κάποτε ανησυχώ. “Σε βλέπω να ετοιμάζεις βαλίτσες για Θεσσαλονίκη” λέει η φίλη μου. Πίνουμε κρασί, γελάμε. Γελάμε πολύ. “Σαν να τον ξέρω….κι ας λέμε μαλακίες” , της λέω και αρχίζω συζήτηση για τα ακασικά αρχεία. “Αυτά τα μεταφυσικά θα σε φάνε. Ο τύπος φλερτάρει επειδή θέλει να πηδήξει…..και δεν εννοώ ότι θα πηδηκτεί από το παράθυρο…..κατάλαβες τι εννοώ. Έτσι είναι οι καλαμαράδες”.

Δεν ξέρω πως είναι οι καλαμαράδες. Ξέρω πως κάποτε βγαίνεις από τα νερά σου. Κάνεις αυτά που άλλοτε κατέκρινες. Παίζεις σαν 15χρονο και ας έχεις περάσει τα 30. Κι όλα αυτά στο βωμό ενός παιχνιδιού….Σεξουαλικού; Ερωτικού; Συναισθηματικού; Μωρέ ας μη κολλάμε στις λέξεις.

Άκου: η ζωή του ανθρώπου έχει σημασία όταν είναι ντυμένη με αγάπη κι έρωτα και ναι, και με σεξ. Όλοι αυτοί οι ανέραστοι είναι κακοί ανθρώποι. Μακριά από εμάς Θεέ και κύριε! Εμείς θέλουμε και τον έρωτα και το σεξ και την αγάπη. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Καλοκαίρι….δε με αφορούν οι μηχανισμοί στήριξης, ούτε τα κομματόσκυλα που έχουν αμολυθεί στο facebook και  κάνουν συζητήσεις λες και είναι σπουδαίοι οικονομολόγοι. Όσοι οι άνθρωποι σε αυτό το νησί, τόσες και οι απόψεις του για τα κοινωνικοοικονομικοπολιτικά. Δεν με αφορούν τίποτα από όλα αυτά. Δεν πιστεύω σε κόμματα. Πιστεύω στον άνθρωπο και στην αγάπη και στην ατάκα του John Lennon: make love not war!

Καλοκαίρι….σαν αναγέννηση. Θάλασσα, καρπούζι, μπύρα, κουβέντες και όνειρα.  Όνειρα για το αύριο, λες και μας κλήρωσε το λόττο της αιωνιότητας. Και facebook chat με ερωτικά υπονοούμενα και φράσεις και τάματα που δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα. Ε και; Έτσι γουστάρω βρε αδελφέ.

Γιατί δεν χώρεσα ποτέ στα καλούπια του ορθολογισμού. Γιατί είμαι η Tinker Bell και ψάχνω τον Peter Pan μου, για να πετάξουμε μακριά από τις άσχημες πραγματικότητες σας. Γιατί τελικά η ζωή γίνεται ωραία όταν πάψεις να ανησυχείς αν θα γίνει ωραία.

Τώρα, σήμερα, καλοκαίρι, γέλια, φλερτ, θάλασσα, αγάπη, φιλί.

Κι ένα σπίτι γεμάτο καλοκαιρινές μυρωδιές…..Την αιωνιότητα την έχουμε στο τσεπάκι….έτσι νομίζουμε όσοι είμαστε –σχεδόν- ευτυχισμένοι.

Καλό μας καλοκαίρι είπαμε; Καλό μας καλοκαίρι….βρε αδελφέ!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!