Παρουσιάσεις “Kastela Beach…..ένας παράδεισος δίπλα στη θάλασσα”

Ένας παράδεισος… στην Λάρνακα!
Η μαγευτική και οργανωμένη παραλία Kastela Beach, στη Λάρνακα, έχει αλλάξει για πάντα τα καλοκαιρινά μας μπάνια στην Κύπρο.  Τώρα πια δεν χρειάζεται να πάτε σε γνωστά Ελληνικά νησιά για χαλαρωτικές μαγευτικές στιγμές στη θάλασσα!
Μία ολότελα διαφορετική πρόταση έχει δημιουργηθεί με την επιδεξιότητα και μακρόχρονη πείρα της εταιρείας Pangethrion Outdoor Living, που έχει φτιάξει ένα μικρό παράδεισο στην Λάρνακα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους πιο “hot beach” προορισμούς, θυμίζοντας ονειρικά ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος.

Μία επίσκεψη στο Kastela Beach θα σας κάνει φανατικούς θαμώνες. Η παραλία έχει ήδη γίνει η αγαπημένη των παραθεριστών, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέηλ, ποτά, καφέ, παγωτά, σνακ, φρέσκους χυμούς, ακόμα και σούσι ακούγοντας μουσική κάτω από τις τροπικές ομπρέλες, φτιαγμένες με χόρτο thatch ή κάτω από τα εξίσου υπέροχα gazebo, με θέα φυσικά τη θάλασσα της Λάρνακας.

 Σημαντικό να αναφέρουμε πως η θάλασσα στην περιοχή έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία, καθιστώντας την ως μία από τις καθαρότερες της Κύπρου.
Η παραλία Kastela προσφέρεται επίσης για οργανωμένα πάρτυ, μουσικά events και άλλες εκδηλώσεις, αφού συμπεριλαμβάνει και την προσθήκη ενός μεγάλου διαδρόμου deck που εκτός από βόλτες προσφέρεται και για καλοκαιρινή πασαρέλα!
Το καλοκαίρι στο Kastela Beach προβλέπεται μοναδικό για όλους, αλλά ειδικά και γι αυτούς που θα επιλέξουν να κάνουν διακοπές εντός Κύπρου φέτος. Με το Kastela Beach στη Λάρνακα, που να τρέχεις για διακοπές εκτός Κύπρου; Μείνε εντός!
Η μαγευτική παραλία, βρίσκεται στην περιοχή Mακένζυ, δίπλα από το εστιατόριο “Ψαρολίμανο”, πίσω από τις γνωστές παγωταρίες της Λάρνακας.
Για πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο facebook:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

1 thought on “Παρουσιάσεις “Kastela Beach…..ένας παράδεισος δίπλα στη θάλασσα””

  1. The most amazing BEACH in Larnaka! Μια βόλτα από εκεί μας έκανε ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ του Kastela Beach! Όντως, που να να τρέχεις εκτός Κύπρου όταν υπάρχει το Kastela Beach στη Λάρνακα? 🙂

Comments are closed.

On Key

Related Posts

error: Content is protected !!