Παρουσιάσεις “Εικονική Πραγματικότητα 6 Διαστάσεων”

MoviXD κι εμπειρία 6D στη Λάρνακα

Η MoviXD κάνει την επανάσταση στην Κύπρο και μάλιστα στη πόλη μας, τη Λάρνακα, λίγα βήματα από την θάλασσα, στη περιοχή Μακένζυ.
Πώς; Πρωτοπορεί με τη νέα τεχνολογία 6D.
Οι περισσότεροι θα έχετε ζήσει μια 3D εμπειρία. Τώρα έφτασε η στιγμή να απογειωθείτε με τη συναρπαστική εμπειρία των 6 διαστάσεων.
Η MoviXD άνοιξε τις πύλες της για το κοινό,  τέλη Φεβρουαρίου, στη Λάρνακα, στην οδό Πιαλέ Πασιά.  Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι χωρίς περιορισμούς, γεμάτο έντονες συγκινήσεις που θα σας μείνει αξέχαστο. Ένα υπερθέαμα που ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη και οδηγεί τη φαντασία, σε ένα κόσμο πέρα από τα όρια.
Η τεχνολογία οπτικών και ακουστικών εφέ 6D ζωντανεύει τις αισθήσεις, συνδυάζοντας ρεαλιστικές τρισδιάστατες εικόνες, τη δύναμη των χρωμάτων και τον εκρηκτικό ήχο. Όσφρηση, ακοή και αφή ενεργοποιούνται, καθώς αισθάνεστε το άγγιγμα του ανέμου αλλά και κάθε κίνηση.
Φανταστείτε ότι μπορείτε να περιλαπλανηθείτε σε χιονισμένες βουνοκορφές, απόκρημνες πλαγιές και ποτάμια. Ετοιμαστείτε για ριψοκίνδυνες κόντρες σε αγώνες ταχυτήτων που κόβουν την ανάσα. Ριχτείτε σε δυναμικές μάχες με πειρατές στις ανοικτές θάλασσες.
Η 6D εμπειρία δημιουργείται μέσω των 24 καθισμάτων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αφυπνίζουν τις αισθήσεις, μεταφέροντας σας στο νέο μαγικό κόσμο της MoviXD.
Είναι μια καταπληκτική εμπειρία την οποία μπορείτε να απολαύσετε με φίλους, την οικογένεια σας ή και μόνοι σας. Η εμπειρία  των 6 διαστάσεων, στη Λάρνακα!

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 12μμ – 11μμ
Σάββατο – Κυριακή 11πμ – 11μμ
Ταινίες που προβάλλονται αυτό το διάστημα είναι :
1.         Snow Ride & Bumper Car
2.         Pirate Story
3.         Haunted House
4.         Little Prince

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.facebook.com/movixd
www.movixd.com
Τηλέφωνο:  24400552

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

1 thought on “Παρουσιάσεις “Εικονική Πραγματικότητα 6 Διαστάσεων””

Comments are closed.

On Key

Related Posts

Ανθεστήρια στη Λάρνακα

ΑΝΘΕΣΤΗΡΙΑ την Κυριακή 19   στη Λεωφόρο Αθηνών (Φοινικούδες) 6:00 μ.μ. Παρέλαση ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων 7:30 μ.μ. Χορευτικό πρόγραμμα στην εξέδρα της παραλίας

error: Content is protected !!