Η Ρία στην χώρα των Θαυμάτων “The art of rock”

The Art of Rock!

Γράφει η Ρία Λοϊζου

Rock είναι οι αγωνίες, τα αδιέξοδα αλλά κυρίως η ελπίδα, το κέφι, η χαρά και η τόλμη να διεκδικεί κανείς τη ζωή που θέλει να ζήσει και όχι αυτή που του υπαγορεύουν οι συνθήκες. Rock είναι τρόπος ζωής, ταξίδι, συναίσθημα, ευχαρίστηση, όνειρο, δύναμη, ελευθερία. Rock είναι ο ειλικρινής άνθρωπος, ο ασυμβίβαστος, ο τολμηρός, ο ευθύς, αυτός που έχει το θάρρος να ερωτευτεί και να το δείξει, αυτός που τολμά να πεί σ΄αγαπώ χωρίς  να περιμένει απάντηση, αυτός που έχει τα κότσια να σηκωθεί από την καρέκλα και να χορέψει στους παλμούς της καρδιάς του.  Rock είναι να είσαι αληθινός, αυθεντικός, αυθόρμητος.  Rock είναι η ελεύθερη σκέψη και το θάρρος να την κάνεις πράξη. Rock είναι το συναίσθημα που νιώθεις όταν περιμένεις να πας σε μια συναυλία.

Rock είναι να πηγαίνεις κόντρα στο κατεστημένο, σε οτι σε δένει και σε κρατά πίσω από τα ιδανικά σου.  Rock είναι η πρώτη αποβολή από το σχολείο.  Rock είναι η βία στην καθημερινή βία του καθωσπρέπει διπλανού.  Rock είναι η αηδία για το ξεπούλημα και την κατάντια της κοινωνίας μας, για τις προοδευτικές μάσκες που φοράνε οι οπαδοί του καθημερινού φασισμού και κουμουνισμού. Rock είναι η αηδία που νοιώθουμε για την εμπορευματοποίηση των πάντων ως και των θανάτων αυτών που πέθαναν για να εμπορευματοποιηθούν. Με παρακολουθείς;

Rock είναι το πως αντιλαμβανόμαστε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.  Rock είναι οι αλήθειες και τα ψέματα μας, μα πάνω απ’ όλα τα πιστεύω μας – τα εγώ μας , όλα αυτά που μας κάνουν να αγωνιζόμαστε και να ελπίζουμε.  Rock είναι να είσαι ο εαυτός σου. Rock είναι τα όνειρα μας και η δύναμη να μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε. Rock είναι να έχουμε ελπίδα πως κάποτε όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.  Rock είναι να αγαπάς, να φωνάζεις, να αντιδράς, να ζεις την κάθε στιγμή σου δυνατά! Rock είναι να έχεις  και άμα δεν έχεις τότε να δίνεις. Rock είναι να μπορείς να βάζεις στόχους. Rock είναι πέφτεις  και να ξανασήκωνεσαι και μετά ξανά απ΄την αρχή. Rock είναι να έχεις την δύναμη να φεύγεις απο κει που δεν σε θέλουν με το κεφάλι ψηλά.
Rock είναι να κάνεις αυτό που σου λεει η καρδιά σου. Rock είναι να μπορείς να συγχωράς, να ξεχνάς και να προχωράς. Rock είναι να νοιάζεσαι για τον συνανθρωπό σου. Rock έιναι να μπορείς να αντιστέκεσαι και να μην ενδίδεις στους φόβους σου. Rock είναι να περπατάς μέσα στην βροχή νομίζοντας πως είσαι «άτρωτος». Rock είναι να μπορείς να κοιτάς τον ήλιο κατάμματα έστο κι αν σε ζαλίζει. Rock είναι η διάθεση για έρωτα. Rock είναι μια βόλτα στην παραλία, ένα φιλί στη θάλασσα ή το άγγιγμα των χεριών στο φως του φεγγαριού.  Rock είναι να βλέπεις αγαπημένους σου άνθρωπους να γελούν και ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα δεις.
Γιατί ROCK γεννιέσαι δεν γίνεσαι! 

Υ.Γ: Άρχισα να υποψιάζομαι γιατί είναι πιο σημαντικό να έχω ένα φίλο που να ξέρει όλα μου τα μυστικά, ένα μεγάλο έρωτα , μια όμορφη οικογένεια και μια δική μου γνώμη (δύσκολο τη σήμερον ημέρα δεν βρίσκετε;) παρά πολλά και δανεικά ή λίγο απ΄όλα.

Υ.Γ 2: Κλέψτε/δανειστείτε  από οπουδήποτε μπορεί να σας έρθει έμπνευση και οτιδήποτε κινητοποιεί την φαντασία σας. Μην μπείτε στον κόπο να κρύψετε αυτή την “κλοπή”. Γιορτάστε την αν το νιώθετε. Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Feel free to do it! Πάρτε άφοβα ότι θέλετε από την στήλη μου.  Εξάλλου απο πότε ανήκουν σε κάποιον οι λέξεις;  Σε κάθε περίπτωση πάντα να θυμάστε αυτό που είπε ο JeanLuc Godard: “Δεν έχει σημασία από που παίρνεις πράγματα αλλά που τα πηγαίνεις”

Υ.Γ 3:  Το σχέδιο που συνοδεύει την στήλη το έφτιαξα ειδικά για σας!

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ο Βουλευτής Λάρνακας Ανδρέας Πασιουρτίδης στη Μπράγκα της Πορτογαλίας, με αναφορές στο Παλαιστινιακό και Κυπριακό

Μέσα από ανάρτηση του ο Βουλευτής Λάρνακας, ΑΚΕΛ, Ανδρέας Πασιουρτίδης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στις εργασίες της 18ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της

error: Content is protected !!