OPEN YOGA DAY CYPRUS προσκαλεί το κοινό στη Τρίτη δωρεάν εκδήλωση του!

Δελτίο Τύπου

OPEN YOGA DAY CYPRUS προσκαλεί το κοινό στη Τρίτη δωρεάν εκδήλωση του

Λευκωσία 30.8.2017, το OPEN YOGA DAY CYPRUS είναι μια μη κερδοσκοπική προσπάθεια η οποία εδραιώθηκε το 2015 στη Κύπρο και με χαρά ανακοινώνει λεπτομέρειες για την Τρίτη ετήσια εκδήλωση του 3του OPEN YOGA DAY CYPRUS, το οποίο θα λάβει χώρα στις 8 Οκτωβρίου στη πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα μεταξύ 15:00 με 19:00.

Η διοργανωτική ομάδα προσκαλεί το κοινό να λάβει μέρος στο πλούσιο και εμπνευσμένο πρόγραμμα, που θα προσφέρουν έμπειροι εκπαιδευτές που εδρεύουν στη Κύπρο, προσφέροντας διαφορετικών ειδών μαθήματα γιόγκα, προσβάσιμα σε όλους. Ενθαρρύνουμε όλους να λάβουν μέρος σε αυτή την εκδήλωση, ανεξάρτητα ηλικίας, σωματικής κατάστασης ή εμπειρίας στη γιόγκα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να λάβουν μέρος οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έχοντας μαζί τους το δικό τους χαλάκι γιόγκα, πετσέτα και νερό. Η διοργανωτική ομάδα και οι εθελοντές θα είναι στη διάθεση του κόσμου για συντονισμό και πληροφορίες καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Ακολουθώντας την επιτυχία των προηγούμενο εκδηλώσεων στη Λεμεσό το 2015 και στην Αγία Νάπα το 2016, τις οποίες παρακολούθησε ένας ενθαρρυντικά μεγάλος αριθμός κόσμου, η πρόθεση μας αυτή υποστηρίζεται από του Δήμους, χορηγούς και υποστηρικτές. Η εκδήλωση είναι μη κερδοσκοπική και μη εμπορική όσο αφορά τη προώθηση εκδηλώσεων στο τομέα της γιόγκα, εκπαιδευτών ή άλλων προσωπικοτήτων. Η διοργανωτική ομάδα δουλεύει πολύ στενά και εντατικά καθόλα τη διάρκεια της χρονιάς, με καλή πρόθεση κάτω από το πρίσμα του σκοπού μας που είναι να προωθήσει τα οφέλη της γιόγκα στο ευρύτερο κοινό. Οι εκπαιδευτές προσφέρουν τα μαθήματα τους σε αυτή την εκδήλωση αφιλόκερδός, όπως και όλοι όσοι συμβάλουν σε αυτή τη προσπάθεια. Κάθε εκδήλωση πραγματοποιείτε 1 φορά το χρόνο και είναι αφιερωμένη σε διαφορετικό ηθικό, πνευματικό σκοπό, έχοντας αυτή τη χρονιά τη τιμή να γιορτάζουμε την αρετή της Ειλικρινείας (Satya στα σανσκριτικά).

Εμπνευσμένοι από παρόμοιες εκδηλώσεις ανά το κόσμο, η πρωταρχική μας πρόθεση έχει στόχο να δημιουργήσει ετήσιες εκδηλώσεις μετακινούμενες κάθε χρόνο σε άλλη πόλη του νησιού.  Στοιχείο της διοργάνωσης είναι να λαμβάνει χώρα σε κομβικά σημεία όπου υπάρχει κοινό, έτσι ώστε να υπάρχει αλληλεπίδραση. Σκοπό έχει να προάξει και να προωθήσει τη σωματική και ψυχική υγεία, την ευεξία, τα οφέλη της Γιόγκα, τη συλλογικότητα και την έννοια της ενότητας, δημιουργώντας μια ενοποιημένη κοινότητα μέσα από τη πρακτική της γιόγκα. 

Θα χαρούμε να λάβετε μέρος σε ακόμα μία ξεχωριστή εκδήλωση μας!

Η διοργανωτική ομάδα παρουσιάζει με περηφάνεια το πρόγραμμα της φετινής χρονιάς:

15:00 Προσέλευση

15:30 – 15:40 Εισαγωγή

15:40 – 15:55 Sound Healing Meditation – Jaime Tanna / Πάφος

15:55 – 16:30 Energy Medicine and Mini Vinyasa Flow Yoga- Jaime Tanna / Πάφος

16:30 – 17:15 Hatha Yoga – Diana Symillides / Λεμεσός

17:15 – 18:00 Vinyasa Flow Yoga – Irmak Behzatoglu / Λευκωσία

18:00 – 18:20 Chakra Dance – Αναστασία Κατσόυρη / Αμμόχωστος

18:20 – 18:35 Meditation – Σταύρη Στυλιανού / Λάρνακα

18:35   Κλείσιμο με όλη την ομάδα

E-mail: open.yoga.day.cyprus@gmail.com

Google: http://open-yoga-day-cyprus.business.site/

Facebook: @OpenYogaDayCyprus

Instagram: openyogaday_cy
yoga

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

Κωνσταντίνος Αντωνίου, Ανεξάρτητος υποψήφιος κοινοτάρχης Κοφίνου: «Μπορούμε να δούμε την Κοφίνου που ονειρευτήκαμε»

Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο 27 χρόνος ανεξάρτητος υποψήφιος κοινοτάρχης Κοφίνου, Κωνσταντίνος Αντωνίου, τονίζει πως με ΟΡΑΜΑ, ΠΥΓΜΗ και

error: Content is protected !!