«Όπου μας βγάλει ο Δρόμος 3» μια μοναδική παράσταση!

Όπου μας Βγάλει ο Δρόμος 3 (1)Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας παρουσιάζει την παράσταση:

 «Όπου μας βγάλει ο Δρόμος 3»

Mια μοναδική παράσταση γεμάτη ταλέντο, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις αδιαμφισβήτητα!

 Συμμετέχουν:
Παιδική Χορωδία Δήμου Λάρνακας

 Συντελεστές:
Ανδρόνικος
Άντρη Κυριαζή
Χριστιάνα Λάρκου
Τεύκρος Νεοκλέους
Ξένια Νικολάου
Έλενα Χατζηαυξέντη

Σχολή Χορού και Χορογραφίας Αλίκης Περδίου
Σχολή Χορού Etoile – Χριστίνας Χατζηχρίστου – Μαρκίδου

Επιμέλεια Κειμένων: Έλενα Χατζηαυξέντη
Επιμέλεια – Σκηνοθεσία:  Νίκος Ευαγγέλου

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας παρουσιάζει την παράσταση:
«Όπου μας Βγάλει ο Δρόμος 3» με κύριο θέμα την επιστροφή στο παιδί.  Η επιστροφή στην παιδικότητα μας, στο παιδί που ο καθένας κρύβει μέσα του αλλά και στην ευτυχία που μπορούμε όλοι να έχουμε όταν καταφέρουμε να κρατήσουμε την παιδικότητά μας.
Το ταξίδι ξεκινά με την εικόνα ενός παιδιού που κοιμάται και αφού ξυπνά, περνά μέσα από τις πρώτες εμπειρίες και γνώσεις που αποκτά ο κάθε ένας από εμάς κατά την παιδική μας ηλικία.  Στη συνέχεια τα παιδιά περνούν μέσα από τον κόσμο των μεγάλων και σιγά σιγά αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να κρατήσουν την αθωότητά τους. Πριν να είναι αργά, όμως θέλουν την αλλαγή που θα φέρει σε όλους ευτυχία και αγάπη.  Η αλλαγή και η σωτηρία της ψυχής έρχεται μέσα από τη διατήρηση της παιδικότητας, και όχι την εξέλιξη της  πονηριάς και της ματαιοδοξίας.
Μέσα από τραγούδια από μεγάλους συνθέτες του Ελληνικού αλλά και του Παγκοσμίου πενταγράμμου, εκατόν και πλέον παιδιά μαζί με επαγγελματίες ηθοποιούς και τραγουδιστές τραγουδούν και χορεύουν, δίνοντας μηνύματα ζωής και αγάπης.  Η ευτυχία είναι τελικά τρόπος ζωής, και μόνο μέσα από το χαμένο παιδί που πρέπει να βρούμε στην καρδιά μας μπορούμε να την έχουμε.

 Ιστορικό Παιδικής Χορωδίας Δήμου Λάρνακας
Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας δημιουργήθηκε το 2012 και προς το παρών έχει γύρω στα 110 μέλη. Έχει ήδη κάνει πολλές εμφανίσεις μαζί με καταξιωμένους τραγουδιστές και ηθοποιούς καθώς και πολλές συμμετοχές σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.  |
Ανέβασε τις παραστάσεις «Όπου μας βγάλει ο δρόμος 1» και «Όπου μας βγάλει ο δρόμος 2», οι οποίες προβλήθηκαν από την κρατική τηλεόραση.  Μεταξύ άλλων στις παραστάσεις συμμετείχαν οι: Σταύρος Λούρας, Τεύκρος Νεοκλέους, Μόνικα Μελέκη, Άντρη Κυριαζή, Έλενα Χατζηαυξέντη, Κριστιάνα Γεωργίου κ.α.
Έχει τραγουδήσει στις εκδηλώσεις «Χαίροις Ένδοξε Λάζαρε» στις οποίες συμμετείχαν οι:  Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Ασλανίδου, Πέτρος Γαϊτάνος, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μάνος Πυροβολάκης και άλλοι. Την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε ο Γιώργος Θεοφάνους.
Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας συμμετείχε επίσης στην παράσταση «Άλκηστις Πρωτοψάλτη – διαβάζοντας ένα παραμύθι» με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τον μουσικοσυνθέτη Βάσο Αργυρίδη.
Τον Ιούλιο του 2013 και 2015 συμμετείχε στο Γ’ και Δ’ Παγκύπριο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών αντίστοιχα, και τον Νοέμβριο του 2015 τραγούδησε στο Διεθνές Συνέδριο TEDx University of Nicosia – The futureis…!

Πρόσφατη συνέντευξη του Μαέστρου, Νίκου Ευαγγέλου στο Skala Times:
https://www.skalatimes.com/2016/04/19/m%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BF/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ολοκληρώνεται σήμερα το Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α. Λάρνακας αφιερωμένο στη μνήμη Φώτου Φωτιάδη

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το Εθνικό Πρωτάθλημα στον Ο.Α.ΛάρνακαςΑφιερωμένο στη μνήμη Φώτου Φωτιάδη Ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου το Εθνικό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται τις τελευταίες δύο

Ονοματοδοσία Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”

Θα πραγματοποιηθεί απόψε η τελετή ονοματοδοσίας του Κοινοτικού Θεάτρου Περβολιών σε “Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Περβολιών Ανδρέας Πασιουρτίδης”.Τα αποκαλυπτήρια θα τελέσει ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ κ.

Σπύρος Πάμπουλου υποψήφιος Αντιδήμαρχος Τρούλλων: “Να συνεχίσουμε μαζί το ουσιαστικό και παραγωγικό έργο που έχουμε ξεκινήσει”

Υπέβαλε χθες την υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία των Τρούλλων ο νυν Κοινοτάρχης Σπύρος Πάμπουλου.Μέσα από ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο νυν κοινοτάρχης τονίζει: “Ζητώ

error: Content is protected !!