Το τέλος στάθμευσης στους Χώρους Στάθμευσης Μακένζι και Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου αυξάνεται από €2 σε €2.50

 parkinhs

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας σε πρόσφατη Συνεδρία του αποφάσισε όπως το τέλος στάθμευσης στους Χώρους Στάθμευσης Μακένζι και Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου, αυξηθεί από €2  σε €2.50 για 12 ώρες συνεχιζόμενης στάθμευσης εντός του συγκεκριμένου χώρου. Η εν λόγω αύξηση θα ισχύσει από την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017.

Επίσης, η πληρωμή των τελών σε όλους τους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης και στα Παρκόμετρα  ισχύει επί 24ωρης και καθημερινής βάσης συμπεριλαμβανομένων και του απογεύματος της Τέταρτης και των Σαββατοκύριακων.

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το Κοινό σε πλήρη συμμόρφωση για  αποφυγή πρόσθετης επιβάρυνσης. Τονίζεται ότι η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

ΛΑΡΝΑΚΑ, 26 Απριλίου 2017

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!