Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακαςς Ανδρέα Βύρα με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικο

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, των Επικεφαλών των Δημοτικών Ομάδων και Υπηρεσιακών Λειτουργών του Δήμου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικο.

Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική και κατά τη διάρκεια της συζητήθηκε το θέμα της διαχείρισης της περιοχής Μακένζι. Κοινός στόχος, τόσο του Δήμου Λάρνακας όσο και του Υπουργείου, είναι να μην επηρεαστεί η εξέλιξη της περιοχής καθότι αποτελεί ένα πνεύμονα ανάπτυξης για την πόλη και επαρχία Λάρνακας.   Πάνω από όλα, με κάθε τρόπο πρέπει να διασφαλιστεί η λειτουργία και η νομιμότητα του χώρου.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της ανάπλασης της Ενορίας του Αγίου Ιωάννη. Ο Υπουργός  ανάφερε ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για εξεύρεση του ποσού που υπολείπεται για να ξεκινήσει το έργο εντός του 2017.
1

 

 

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εκδήλωση στη Λάρνακα εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη και ανακοίνωση δράσεων του Harris Kyriakides Foundation

SkalaTimes Πραγματοποιήθηκε το χθές το απόγευμα εκδήλωση εις μνήμη Χάρη Κυριακίδη.Στην εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, παρόντες στην κατάμεστη αίθουσα: ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας,

error: Content is protected !!