Έγινε Μπαμπάς ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Γιάννης Κόκκινος

kokkinos

Ο γνωστός και ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός και σεναριογράφος Γιάννης Κόκκινος και η σύζυγος του Στάλω Παύλου καλωσόρισαν σήμερα, 9 Μαίου 2016, την κορούλα τους η οποία γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2015 και η κορούλα τους που γεννήθηκε σήμερα είναι το πρώτο τους cover1παιδί.

Με μια φωτογραφία και λίγα λόγια, ο Γιάννης ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook τον ερχομό της κόρης του: “9 Μαΐου 16:20… γεννήθηκε η κόρη μας… Σ’ ευχαριστώ αγάπη μου”.

Εκατοντάδες οι ευχές στο facebook για τους πανευτυχείς γονείς, από συναδέλφους του Γιάννη, φίλους και θαυμαστές.

Το Skala Times εύχεται κάθε καλό στην μικρούλα, υγεία, αγάπη, να είναι καλότυχη και να δίνει αμέτρητες χαρές στους γονείς της.

Να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι ζει στη Λάρνακα, αφού μετά το γάμο του, με την αγαπημένη του Στάλω, ο Γιάννης Κόκκινος έγινε μόνιμος κάτοικος Λάρνακας. Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές, αγαπά την Λάρνακα ιδιαίτερα, αλλά και την θάλασσα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Οικογένεια Θανάση Νικολάου: Απορρίπτει εμπλοκή Γενικού, Βοηθού Εισαγγελέα και Αστυνομίας στις έρευνες

Κάθετη είναι η οικογένεια του Θανάση Νικολάου πως δεν πρόκειται να δεχθεί εμπλοκή του Γενικού και Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα αλλά και της Αστυνομίας, στις έρευνες της υπόθεσης.

Ανθεστήρια Λάρνακας 2024

Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της παρέλασης των ανθοστόλιστων αρμάτων και ομάδων στα πλαίσια των εορτασμών της Γιορτή των Λουλουδιών τα «Ανθεστήρια», που θα πραγματοποιηθεί την

Συνάντηση Δημάρχου Λιβαδιών με Αστυνομία για καλύτερη Αστυνόμευση του Δήμου Λιβαδιών

Αυτούσια η Ανακοίνωση του Δήμου ΛιβαδιώνΣυνάντηση Δημάρχου Λιβαδιών με Αστυνομία με πάγιο αίτημα την καλύτερη Αστυνόμευση του Δήμου μας: Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή,10/05/24 μετά

Αφιέρωμα στον Χριστόδουλο Γεωργιάδη στη Λάρνακα από το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου

Αφιέρωμα στον Χριστόδουλο ΓεωργιάδηΔημοτικό Θέατρο Λάρνακας28/05/2024 Το Λύκειο Ελληνίδων Αμμοχώστου, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λάρνακας, θα τιμήσουν τον Χριστόδουλο Γεωργιάδη, γνωστό συμπατριώτη μας συνθέτη

error: Content is protected !!