Πάρκο Κροκοδείλων! “Προέχει η προστασία των κατοίκων και του περιβάλλοντος”

κροκόδειλος4

Συνάντηση Γ.Γ. Κ.Ε. ΑΚΕΛ με τον Κοινοτάρχη Ψεματισμένου και μέλη
της Κίνησης ενάντια στη δημιουργία φάρμας/πάρκου κροκοδείλων

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, είχε συνάντηση με τον Κοινοτάρχη Ψεματισμένου κ. Χριστόδουλο Παπαχρίστου και τα μέλη της Κίνησης ενάντια στη δημιουργία φάρμας/πάρκου κροκοδείλων, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, Nicholas Bates και Αγγελική Δημητρίου.

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι της κοινότητας κατέθεσαν την αντίθεση τους ως προς την πιθανή ανέγερση πάρκου κροκοδείλων καταθέτοντας σχετικές ανησυχίες.

Ο Α. Κυπριανού εξέφρασε τις επιφυλάξεις του Κόμματος για τη συγκεκριμένη ανάπτυξη προσθέτοντας ότι το ΑΚΕΛ κατέθεσε σχετικά ερωτήματα στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής. Για το ΑΚΕΛ, τόνισε ο Α. Κυπριανού, αυτό που προέχει είναι η προστασία των κατοίκων και του περιβάλλοντος,

Στην συνάντηση παρόντες ήταν οι Βουλευτές του ΑΚΕΛ Αδάμος Αδάμου και Γιώργος Γεωργίου, καθώς και η υπεύθυνη του Γραφείου Περιβάλλοντος της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Χριστίνα Νικολάου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

ΔΗΣΥ για Βασιλικό: “Αναμένουμε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις αλλά και να αναλάβει τις ευθύνες της, έτσι ώστε ένα έργο ζωτικής σημασίας να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί”

Δήλωση Αντιπροέδρου και Βουλεύτριας, κ. Σάβιας Ορφανίδου για το τερματικό στο Βασιλικό Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση

error: Content is protected !!