Μέρος της συμφωνία Αναστασιάδη – Cameron η υπόθεση του Βιομηχανικού Λιμανιού Λάρνακας

imagesΓια όσους αναρωτιούνται γιατί το βιομηχανικό λιμάνι δεν έγινε στη Λεμεσό όπως προοριζόταν και όπως αναμενόταν, το Skala Times έχει την απάντηση από έγκυρη πηγή, από το Λονδίνο:
Mετά την συμφωνία Αναστασιάδη – Cameron για επιστροφή στην Κυπριακή Δημοκρατία εκτάσεων των Βρετανικών Βάσεων, η συγκεκριμένη περιοχή στη Λεμεσό (όπου θα γινόταν το βιομηχανικό λιμάνι και που είχε κριθεί μετά από μελέτες κατάλληλη) προορίζεται από συγκεκριμένους επιχειρηματίες για τουριστική ανάπτυξη.
Η Λεμεσός θέλει τουριστική ανάπτυξη και η Λάρνακα γίνεται ο σκουπιδότος της βιομηχανίας.
Καλούμε τις Αρχές της πόλης να βάλουν το καλό της Λάρνακας πάνω από τις συμφωνίες Αναστασιάδη – Cameron και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Σπυρίδωνας Π.Κ Σπύρου: “Αυτό το νέο μου θεατρικό έχει στόχο να αναδείξει την αξία του χρόνου, της ζωής, της οικογένειας και των φίλων και πως πρέπει να ζούμε την στιγμή”

Ο Σπυρίδωνας Π. Κ Σπύρου, θεατρικός συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός, ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του έργο με τίτλο “Χρόνια Πολλά να μεν τα εκατοστήσεις”

Πολιτιστικό Ημερολόγιο Δήμου Λάρνακας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Έκθεση της Τούλας Λιασή με τίτλο «Συγχρονίζοντας την Ιστορία» Διοργανωτής: Δήμος Λάρνακας Διάρκεια έκθεσης: 26 Απριλίου –  31 Ιουλίου 2024 Ώρες Λειτουργίας:

error: Content is protected !!