Ανακοίνωση Κοινοτικής Βιβλιοθήκης Ορόκλινης

📢Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και φέτος, με ανοιχτές αγκάλες τους αγαπημένους μας μαθητές κι εκπαιδευτικούς που θα μας επισκεφθούν,στα πλαίσια υλοποίησης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων ή και απλών Εκπαιδευτικών Περιπάτων.

🎀Η στήριξή σας, για ακόμη μια χρονιά, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας, θάρρος αλλά κι ελπίδα πως ✨”ένα παιδί, ένας δάσκαλος κι ένα βιβλίο μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο”✨.

📍 Η Κοινοτική Βιβλιοθήκη Βορόκληνης συνεχίζει κανονικά τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα – Δραστηριότητες, που απευθύνονται σε μαθητές της Προδημοτικής Εκπαίδευσης καθώς κι όλων των βαθμίδων της Δημοτικής Εκπαίδευσης.


📍Χωρίζονται σε μικρές ομάδες μαθητών (25 ατόμων) κι έχουν διάρκεια μία έως μιάμιση ώρα⏰. Πραγματοποιούνται στο χώρο της Βιβλιοθήκης🏫 (ημέρες και ώρες λειτουργίας της), η οποία στεγάζεται στο Κοινοτικό Μέγαρο και η συμμετοχή είναι ελεύθερη (χωρίς κόστος).


Τα θέματα που προτείνονται αφορούν στο📚 βιβλίο 📚και την ανάγνωση, στην αφήγηση και δραματοποίηση παραμυθιών,📖 στη διαχείριση συναισθημάτων και στη σχολική ζωή.


👉Για να προγραμματίσετε την ξενάγηση σας στην Βιβλιοθήκη μας, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε :
☎24645525
📧 library@voroklini.org

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!