Τελική προεκλογική συγκέντρωση Δήμαρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα / Λάρνακα Συνεχίζουμε! 

default

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελική προεκλογική συγκέντρωση Δήμαρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα

Λάρνακα Συνεχίζουμε! 

Για τη Λάρνακα του σήμερα, αλλά και το όραμα του για τη Λάρνακα του αύριο, παρουσίασε χθες βράδυ στην Πλατεία Ζουχούρι ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ενώπιων βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων, ανθρώπων του επιχειρείν, του πολιτισμού, του αθλητισμού καθώς και πλήθους δημοτών της Λάρνακας, των Λιβαδιών και της Βορόκληνης. 

Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση με άρωμα, χρώμα και εικόνες Λάρνακας, ο Ανδρέας Βύρας «περπάτησε» τους παρευρισκόμενους στο έργο που συλλογικά επιτελέστηκε στη Λάρνακα τα τελευταία εφτάμιση χρόνια. Από τη μετακίνηση των δεξαμενών πετρελαιοειδών και υγραερίου, τα αντιπλημμυρικάέργα, τα μεγάλα έργα που άλλαξαν το πρόσωπο της πόλης στον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την καθαριότητα και το πράσινο της πόλης, αλλά και σε όλες τις δράσεις που είχαν στο επίκεντρο τους δημότες.

Ακολούθως, ο Ανδρέας Βύρας ξεδίπλωσε το όραμα του για τη Λάρνακα του αύριο παρουσιάζοντας τους βασικούς πυλώνες της επόμενης πενταετίας: τα στρατηγικά σχέδια, το smart city, αλλά και τις δεκάδες έργα στην πόλη, στις συνοικίες και της γειτονιές της Λάρνακας, των Λιβαδιών και της Βορόκληνης που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε ξεκινούν το επόμενο διάστημα, είτε βρίσκονται στη διαδικασία ωρίμανσης. 

«Ο Δήμος Λάρνακας, αποτελεί πρότυπο αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων αξιοποιώντας μέσα από ένα σωστό σχεδιασμό και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας. 

«Θα συνεχίσουμε», ανέφερε ο Ανδρέας Βύρας «να εργαζόμαστε συλλογικά, μεθοδικά και υπεύθυνα για να πάρουμε τη Λάρνακα, τα Λιβάδια και την Βορόκληνη ακόμα πιο μπροστά», θέτοντας και τον μεγάλο στόχο της επόμενης πενταετίας: Να καταστεί η Λάρνακα, η πόλη προτίμησης της Κύπρου. Πόλη προτίμησης για να ζει και να εργάζεται κάποιος, να επενδύει και να επισκέπτεται. 

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμα ότι δεν είναι η ώρα να ρισκάρει η Λάρνακα τα όσα έχουν επιτευχθεί, καλώντας όλες και όλους τους δημότες στην κάλπη και ζητώντας τη στήριξη τους, προκειμένου μαζί να συνεχίσουν αυτό που έχει ξεκινήσει. «Στις 9 Ιουνίου, Λάρνακα Συνεχίζουμε» ανέφερε ο Ανδρέας Βύρας. 


Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Τι θα δούμε και τι μπορούμε να κάνουμε στο Φεστιβάλ Κατακλυσμού στη Λάρνακα

Για έξι συνεχόμενες μέρες, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ Κατακλυσμού στη Λάρνακα θα έχουν την ευκαιρία παρακολουθήσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διαγωνισμούς κυπριακής ποίησης, ερωτικών

ΠΟΓΟ: Ποια μέτρα λαμβάνει η κυβέρνηση για να σταματήσουμε να μετρούμε δολοφονημένες;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΓΟ 𝝘𝞄𝝼𝝰𝝸𝝹ό𝝹𝞃𝝾𝝼ί𝝰. 𝝥ά𝞅𝝾ς, 𝟭𝟰 𝝞𝝾𝞄𝝼ί𝝾𝞄 𝟮𝟬𝟮𝟰 Άλλος ένας γυναικοκτόνος ο οποίος βρίσκει έδαφος εξαιτίας της κρατικής αδιαφορίας και των θεσμικών παθογενειών. Άλλη μια φορά που η Αστυνομία δεν

error: Content is protected !!