Γιώργος Γεωργίου Βίσσης: «Η Παιδική Στέγη Λάρνακας επιτελεί ένα ιερό λειτούργημα»

Με αφορμή την επίσκεψη της προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου στην Παιδική Στέγη Λάρνακας, ο πρόεδρος της Στέγης μέσα από ανάρτηση του ευχαρίστησε την πρόεδρο αλλά και όλους όσους διαχρονικά βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο τη Στέγη.
Ο Γιώργος Γεωργίου (Βίσσης) είναι Πρόεδρος της Παιδικής Στέγης Λάρνακας εδώ και 10 χρόνια και σήμερα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λάρνακας, με το συνδυασμό του ΔΗΣΥ.

Η ανάρτηση του:

Για εμάς που υπηρετούμε σαν σύνδεσμος εδώ και πάρα πολλά χρόνια και για εμένα προσωπικά ως πρόεδρος εδώ και δέκα χρόνια, η κάθε βοήθεια μικρή ή μεγάλη, η κάθε επίσκεψη (επώνυμου ή «ανώνυμου») είναι σημαντικό γιατί ενισχύει τις προσπάθειες και τους αγώνες που κάνουμε για τα παιδιά μας.
Σας ευχαριστούμε όλους (γιατί είστε πολλοί) και ευχαριστούμε και την πρόεδρο της Βουλής για την σημερινή της επίσκεψη.
Θέλω να τονίσω ότι η Παιδική Στέγη Λάρνακας επιτελεί ένα ιερό λειτούργημα για το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε σ’ αυτή την κοινωνία: τα παιδιά!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!