Ηγεσίες τεσσάρων κομμάτων και πλήθος κόσμου στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση  Εκλογικού Επιτελείου Αγγέλου Χατζηχαραλάμπους

Screenshot

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πετύχαμε τη δημιουργία ευρείας κοινωνικής συμμαχίας προς όφελος της πόλης και επαρχίας Λάρνακας»

Οι ηγεσίες τεσσάρων κομμάτων και πλήθος πολιτών στην πρώτη επίσημη συγκέντρωση  στο Εκλογικό Επιτελείο του Αγγέλου Χατζηχαραλάμπους. 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσία επισήμων και πλήθους πολιτών στην πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας στο Εκλογικό Επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας, κ. Άγγελου Χατζηχαραλάμπους, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Απριλίου στη λεωφ. Μακαρίου 50. 

Τη στήριξή τους προς την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Άγγελου Χατζηχαραλάμπους εξέφρασαν σε ανώτατο επίπεδο τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ. Στην εκδήλωση απηυθύναν χαιρετισμούς ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κ. Στέφανος Στεφάνου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, κ. Μαρίνος Σιζόπουλοςκαι ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, κ. Μάριος Καρογιάν. 

Στην ομιλία του ο κ. Χατζηχαραλάμπους ανέπτυξε το όραμα του για τη λειτουργία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, τονίζοντας πως έχει πετύχει ο στόχος «για δημιουργία μιας ευρείας κοινωνικής συμμαχίας προς όφελος της πόλης και επαρχίας Λάρνακας». Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τα κόμματα, τα κοινωνικά σύνολα και γενικότερα προς όλους τους πολίτες που τον στηρίζουν, ο υποψήφιος για τον ΕΟΑ Λάρνακας, σημείωσε πως η διεκδίκηση της προεδρίας του, δεν αποτελεί προσωπική υπόθεση για τον ίδιο. «Για να πετύχει στην πράξη η Μεταρρύθμιση πρέπει να είμαστε όλοι μαζί» ανέφερε,υπογραμμίζοντας πως η πιθανή εκλογή του δεν είναι κάτι που τον φοβίζει. «Αντίθετα, ως ο Διαχειριστής του Έργου Σύστασης του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης γνωρίζω από πρώτο χέρι και τις δυσκολίες και τα προβλήματα που θ’ αντιμετωπίσουμε,  όπως πολύ καλά γνωρίζω και την ικανότητα μου ν’ ανταποκριθώ σ’ αυτές τις προκλήσεις. Αυτό έκανα και όταν ανέλαβα το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας του», πρόσθεσε.  

Εξέφρασε ακόμη την έκπληξή του για τη θέση που προτάσσουν κάποιοι, υποστηρίζοντας πως ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι πολιτικός και πως ένας τεχνοκράτης αδυνατεί να λειτουργεί με πολιτικά κριτήρια. «Αυτή είναι μια θέση κενού περιεχομένου, προερχόμενη από πρόσωπα που δεν έχουν να προτάξουν σοβαρά επιχειρήματα» είπε, διερωτώμενος ποιος απαγορεύει σ’ έναν τεχνοκράτη να είναι και πολιτικός ή σ’ έναν πολιτικό να είναι και τεχνοκράτης. Υπέδειξε δε πως αυτός που θ’ αναλάβει τα ηνία του ΕΟΑ, πρέπει να έχει βαθιά γνώση και εμπειρία, αφού από τις ενέργειές του εξαρτάται η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η συνδημότισσα μας, γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Χριστίνα Δημητρίου

Τέλος, κάλεσε όσους στηρίζουν την υποψηφιότητά του να εργαστούν μαζί για τον στόχο της 9ης Ιουνίου. «Η μαζική παρουσία σας εδώ δίνει το μήνυμα ενός δυναμικού και συλλογικού αγώνα, από τον οποίο πρέπει και θα βγούμε νικητές», τόνισε.  

Ο Άγγελος Χατζηχαραλάμπους με τη σύζυγο του Λίζα

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

On Key

Related Posts

Μεγάλη Τρίτη

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνα με το τηρούμενο Μηναίο ή Μηνολόγιο, η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού Ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!»

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου συνεχίζει για 9η χρονιά να μας προσφέρει μια θεατρική παράσταση γεμάτη γέλιο.Ένα έργο γραμμένο από τον θεατρολόγο, συγγραφέα, ηθοποιό και

error: Content is protected !!