Larnaka’s Love Letters: Τα παιδιά του M.T Royal English Private Institute, της Μαρίας Τουμάζου έγραψαν τα δικά τους Γράμματα Αγάπης

“Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε την προσπάθεια της Λάρνακας να γίνει πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, μέσω του πρότζεκτ του ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 Larnaka’s Love Letters. Μαζί με όλους τους μαθητές μας, ρίξαμε και εμείς το δικό μας γράμματα αγάπης. Ευχαριστούμε θερμά την Γιώτα Δημητρίου για την επιλογή του φροντιστήριο μας Royal English, ως ένα από τα 30 σημεία στην πόλη μας”, έγραψε η Ιδιοκτήτρια του M.T Royal English Private Institute, Μαρία Τουμάζου.



Το γνωστόM.T Royal English Private Institute, στη Λάρνακα, που πρωτοτυπεί σε ιδέες, της Καθηγήτριας Αγγλικών Μαρίας Τουμάζου, φιλοξενεί ένα “Γραμματοκιβώτιο” καθόλη τη διάρκεια του Φλεβάρη, στα πλαίσια του Project του ΛΑΡΝΑΚΑ 2030 “Larnaka’s Love Letters”.



Οι μαθητές και μαθήτριες αλλά και το προσωπικό του M.T Royal English Private Institute αγκάλιασαν με αγάπη το Project.




Μάλιστα στα πλαίσια παρουσίασης του Project, αλλά και του καινοτόμου τρόπου εκπαίδευσης και καινοτόμων διδακτικών μεθόδων που εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί το M.T Royal English Private Institute, οι καθηγήτριες παρουσίασαν στους μαθητές τα δύο πιο κάτω βιντεάκια:

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Γίνεται πόλος έλξης για επενδύσεις στον τουρισμό η Λάρνακα-15 νέα ξενοδοχεία σε έξι χρόνια, έρχονται άλλα 25

Ευοίωνο όσο ποτέ άλλοτε προδιαγράφεται το μέλλον της Λάρνακας σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις σε τουριστικές αναπτύξεις, οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν

error: Content is protected !!