Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Λέσχης Βιβλίου στη Μαρίνα Λάρνακας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συνάντηση της Λέσχης Βιβλίου “SkalaTimes presents the New York Times Bestsellers Book Club” στη Μαρίνα Λάρνακας.

Την Λέσχη Βιβλίου συντονίζει η αρχισυντάκτρια του SkalaTimes, δημοσιογράφος και εμψυχώτρια εργαστηρίων δημιουργικής γραφής, Γιώτα Δημητρίου

Στη πρώτη αυτη συνάντηση το βιβλίο που επιλέχθηκε ήταν το ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΣΘΕΝΗΣ του Άλεξ Μιχαηλίδη.
Το βιβλίο του Κύπριου Άλεξ Μιχαηλίδη πούλησε 6.5 εκατομμύρια αντίτυπα σε 50 χώρες και ήταν για περισσόετερες από 90 βδομάδες στα Best Seller των New York Times.

Η λέσχη θα καταπιάνεται με βιβλία που κατάφεραν να είναι New York Times Best Seller.
Η συμμετοχή είναι Δωρεάν για όλους όσους ενδιαφέρονται, για βιβλιοφάγους, για όσους αγαπούν τα βιβλία, για όσους επιθυμούν να έρθουν κοντά στα βιβλία.
Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, να έχουν διαβάσει το βιβλίο, το οποίο θα ανακοινώνεται ένα μήνα πριν τη συνάντηση.
Οι συναντήσεις γίνονται στη Μαρίνα Λάρνακα στις 10 το πρωί και διαρκούν μέχρι τις 12.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν εκ των προτέρων συμμετοχή στο τηλέφωνο 99 843101.

  • Η Λέσχη Βιβλίου γίνεται με τη στήριξη της Μαρίνα Λάρνακας

Η επόμενη συνάντηση θα είναι στις 2 Δεκεμβρίου.
Το βιβλίο που έχει επιλεχθεί για τη δεύτερη συνάντηση είναι το “Τελειώνει με εμάς” της Αμερικανίδας Colleen Hoover. (Χρονολογίας έκδοσης στα αγγλικά 2016, έκδοσης στα ελληνικά 2021).

Μετάφραση από αγγλικά-Το It Ends with Us είναι ένα μυθιστόρημα της Colleen Hoover, που εκδόθηκε από την Atria Books στις 2 Αυγούστου 2016. Βασισμένη στη σχέση μεταξύ της μητέρας και του πατέρα της, η Hoover το περιέγραψε ως «το πιο δύσκολο βιβλίο που έχω γράψει ποτέ».

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Κάποιες φορές αυτός που σε αγαπάει περισσότερο είναι και αυτός που σε πληγώνει περισσότερο.
Η ζωή δεν ήταν εύκολη για τη Λίλι, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να δουλέψει σκληρά για να εκπληρώσει όλα όσα ονειρευόταν. Αφού έφυγε από τη μικρή πόλη του Μέιν, σπούδασε, μετακόμισε στη Βοστόνη και άνοιξε τη δική της επιχείρηση. Έτσι, όταν γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ, ξαφνικά η ζωή της φαντάζει πολύ όμορφη για να είναι αληθινή.
Ο Ράιλ είναι δυναμικός, πεισματάρης, ίσως και λίγο αλαζόνας. Όμως είναι και ευαίσθητος, πολύ ευφυής κι έχει αδυναμία στη Λίλι. Και όταν φοράει ρούχα χειρουργείου γίνεται ακόμα πιο γοητευτικός. Η Λίλι δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Ωστόσο η τεράστια απέχθειά του για τις σχέσεις είναι ανησυχητική. Και παρόλο που η Λίλι γίνεται η εξαίρεση στον κανόνα του, δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί για ποιο λόγο ο Ράιλ απέφευγε να δεσμευτεί.
Όμως δεν την κατακλύζουν μόνο τα ερωτηματικά για τη σχέση της αλλά και οι σκέψεις της για τον Άτλας Κόριγκαν – τον πρώτο της έρωτα που τη δένει με το παρελθόν που άφησε πίσω της. Ήταν η αδελφή ψυχή και ο προστάτης της. Όταν ξαναεμφανίζεται, ξαφνικά ό,τι έχει χτίσει η Λίλι με τον Ράιλ απειλείται… (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Επιτροπή Ανάπτυξης πόλης και επαρχίας Λάρνακας καλεί τον Υπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη Μαρίνα-Λιμάνι

Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σε σχέση με την πορεία υλοποίησης του έργου της Ενιαίας Ανάπτυξης Λιμανιού και Μαρίνας Λάρνακας η Επιτροπής Ανάπτυξης Πόλης και Επαρχίας

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου δωρίζει 750.000 ευρώ στη UNICEFγια τη θεραπεία 15.000 υποσιτιζόμενων παιδιών στη Γάζα για ένα μήνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου δωρίζει 750.000 ευρώ στη UNICEF για τη θεραπεία 15.000 υποσιτιζόμενων παιδιών στη Γάζα για ένα μήνα Το Φιλανθρωπικό

error: Content is protected !!