O «Chandler Bing» έφυγε και οι φανατικοί θαυμαστές του μιλούν για “προφητικές ατάκες” του

Η είδηση πως ο Mathew Perry εχει πεθάνει έκανε το γύρο του κόσμου.
Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Μάθιου Πέρι είχε πάει να παίξει picklball το πρωί του Σαββάτου (ώρα ΗΠΑ) και όταν γύρισε σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του να του κάνει κάποιες δουλειές. Όταν ο βοηθός του γύρισε στο σπίτι μετά από 2 ώρες, τον βρήκε αναίσθητο και κάλεσε τις Αρχές.

Μετά τον θάνατο του οι φανατικοί της σειράς “Friends” θυμήθηκαν δύο σκηνές της θρυλικής σειράς που μετά τον θάνατό του αποκτούν “προφητικό χαρακτήρα”.

Η πρώτη είναι στο επεισόδιο όπου πεθαίνει ο κύριος Χεκλς, ο ηλικιωμένος και παράξενος γείτονας που έμενε κάτω από τη Μόνικα και τη Ρέιτσελ. Καθώς μάζευαν τα πράγματά του τα 6 Φιλαράκια, ο Τσάντλερ βρήκε ένα ημερολόγιο που κρατούσε ο Χεκλς, ένα yearbook, και μέσα σε αυτό αντίκρυσε στοιχεία του εαυτού του.
Ο Χεκλς πέθανε μόνος. Τα πράγματά του θα πήγαιναν στα σκουπίδια αν δεν έπαιρναν κάποια οι 6 τους. Κι ο Τσάντλερ ταράχτηκε τόσο πολύ με αυτά που διάβασε και τις ομοιότητες που είδε να έχει ο Χελκς με τον ίδιο,που κατέληξε να πει «I’m gonna die alone», θα πεθάνω μόνος. Μπορεί στη σειρά να βρήκε τη Μόνικα, αλλά στη πραγμαυική ζωή του ο Μάθιου Πέρι πέθανε μόνος. Τόσο μόνος όσο ένιωθε ακόμα και ανάμεσα σε ανθρώπους, σε φίλους.

Η δεύτερη προφητική ατάκα βρίσκεται στο επεισόδιο της 9ης σεζόν όπου είναι καλεσμένη στο τραπέζι των Ευχαριστιών (Thanks Giving) η αδερφή της Ρέιτσελ, η κακομαθημένη Έιμι η οποία θέλει να αναλάβει την ανατροφή της Έμμα σε περίπτωση που πεθάνουν η Ρέιτσελ κι ο Ρος. Όμως εκείνοι της εξηγούν πως αν πεθάνουν, την ανατροφή της Έμμα θα αναλάβουν η Μόνικα και ο Τσάντλερ. Κυρίως όμως στη Μόνικα, αφού αν πεθάνει κι αυτή, η Έμμα δεν θα μείνει στον Τσάντλερ, αλλά θα πάει στον παππού και τη γιαγιά της. Και ο Τσάντλερ νιώθει πως τον υποτιμούν ως γονέα. Μέχρι που στο τέλος του επεισοδίου δείχνει πως μπορεί να είναι ένας καλός μπαμπάς. Κάποια στιγμή όμως, όταν σπάει το καλό σερβίτσιο της Μόνικα λέει «Κοίτα να δεις…τελικά θα πεθάνω εγώ πρώτος»!

Όλα αυτά βέβαια είναι αποτέλεσμα μιας υπερβολικής αγάπης εκατομμύρια θαυμαστών του Chandler Bing ανά τον κόσμο. Με προφητείες ή όχι, ο Mathew Perry πέθανε, αλλά έκανε το σύντομο πέρασμα του από αυτό το κόσμο να αξίζει. Αγαπήθηκε από εκατομμύρια κόσμου, χάρισε άφθονο γέλιο μέσα από το ταλέντο του ως ηθοποιός και μας άφησε κι ένα βιβλίο.

Από αυτό τον κόσμο, όλοι θα φύγουμε, σημασία έχει να φεύγει κανείς κάνοντας τον κόσμο λίγο καλύτερο. Ο Chandler της καρδιάς μας, έκανε τον κόσμο (μας) λίγο καλύτερο, μέσα από τη σειρά Friends, την οποία ακόμη παρακολουθούμε και ξαναπαρακολουθούμε και σπάμε προσωπικά ρεκόρ επανάληψης.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Μεγάλη Τρίτη

Στην Ορθόδοξη Εκκλησία, σύμφωνα με το τηρούμενο Μηναίο ή Μηνολόγιο, η Μεγάλη Τρίτη είναι αφιερωμένη αφενός στη μνεία του ιερού Ευαγγελίου που αναφέρεται στη δριμύτατη

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου επιστρέφει με την καινούρια κωμωδία «Χρόνια Πολλά, να μεν τα εκατοστίσεις!»

Η Θεατρική Ομάδα «Αρχάγγελος» Κιτίου συνεχίζει για 9η χρονιά να μας προσφέρει μια θεατρική παράσταση γεμάτη γέλιο.Ένα έργο γραμμένο από τον θεατρολόγο, συγγραφέα, ηθοποιό και

error: Content is protected !!