Συγκέντρωση αλληλεγγύης για το Ισραήλ διοργάνωσαν Ουκρανοί στη Λάρνακα

Ειρηνική συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς το Ισραήλ και το λαό του, διοργάνωσε χθες το απόγευμα η Κοινότητα Ουκρανο-κυπριακής Φιλίας στη παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 20 άτομα τα οποία κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «Συμπαραστεκόμαστε στο Ισραήλ», «Το φως θα επικρατήσει του σκότους» και «Οι Ουκρανοί συμπαραστέκονται με το Ισραήλ».

Μέλη της κοινότητας ανέφεραν στο ΚΥΠΕ ότι η συγκέντρωση πραγματοποιείται με στόχο να δείξει η ουκρανική κοινότητα τη συμπαράσταση της στον λαό του Ισραήλ, αφού πάρα πολλοί Εβραίοι διέμεναν για χρόνια σε πόλεις της Ουκρανίας, σε ορισμένες πόλεις μάλιστα αριθμούσαν μέχρι και 80% του πληθυσμού.

Ο πόλεμος είναι σκληρός και απαίσιος ανέφεραν και πρόσθεσαν πως ο ουκρανικός λαός αντιλαμβάνεται τα εγκλήματα στα οποία προβαίνει η Χαμάς εναντίον πολιτών του Ισραήλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ανακοίνωση 13ων εργοδοτούμενων της εταιρείας KITION OCEAN HOLDINGS ή/και θυγατρικών της εταιρειών σχετικά με την εργοδότηση τους στο Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας

«Σε συνέχεια συνάντησής μας με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μεταφορών που διεξήχθη στις 3 Ιουνίου 2024 στο Λιμάνι Λάρνακας, μετά λύπης αναγκαζόμαστε

error: Content is protected !!