SeaNatra, το νέο “Talk of the Town”

Η επιτυχία ήταν δεδομένη από την αρχή όταν το μενού ανέλαβε ο Chef Σταύρος Γεωργίου και το interior Design η ομάδα του διάσημου και ταλαντούχου Φοίβου Σταυρίδη. 

“Η διαδρομή μας ξεκίνησε με ένα όραμα, να προσφέρουμε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τις πλούσιες γεύσεις της Μεσογείου.Με επικεφαλής τον Executive Σεφ Σταυρή, η γαστρονομική μας ομάδα δημιουργεί ένα μενού που παρουσιάζει μία αρμονική σύνθεση παραδοσιακών και σύγχρονων πιάτων, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τοπικά υλικά. Από λαχταριστές θαλασσινές λιχουδιές μέχρι κρέατα σχάρας και ζουμερές χορτοφαγικές επιλογές, το μενού μας έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώσει όλες τις γευστικές σας επιθυμίες”

Εδώ και λίγο καιρό ένα εστιατόριο στην Πιαλέ Πασά, κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις και γίνεται talk of the town (και όχι μόνο).
Αναμενόμενο βέβαια, αφού ο Chef που υπογράφει τα υπέροχα πιάτα είναι ο γνωστός chef της καρδιάς μας, Σταύρος Γεωργίου, (Σταυρής).
Ο λόγος για το εστιατόριο SEANatra που προσφέρει μεσογειακές γεύσεις αλλά και πιάτα με επιρροές από την ευρύτερη ανατολική μεσόγειο (από Ισπανία και Ιταλία, μέχρι Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Μαρόκο).

“Αφεθείτε σε μια αρμονική συμφωνία παράδοσης και σύγχρονων γεύσεων καθώς ο Executive Σεφ Σταυρής και οι ειδικοί μας, επιμελούνται ένα μενού γεμάτο τεχνογνωσία και ταλέντο.
Από δελεαστικές θαλασσινές λιχουδιές μέχρι ζουμερά κρέατα σχάρας και ζωηρές χορτοφαγικές επιλογές, το μενού μας υπόσχεται μια εξαιρετική γαστρονομική περιπέτεια. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα μας, εγγυάται ότι κάθε επισκέπτης θα αισθάνεται πολύτιμος”, από την ιστοσελίδα του εστιατορίου.

Η επιτυχία ήταν δεδομένη από την αρχή όταν το μενού ανέλαβε ο Chef Σταύρος Γεωργίου και το interior Design η ομάδα του διάσημου και ταλαντούχου Φοίβου Σταυρίδη. Καθόλου τυχαίο λοιπόν που η διακόσμηση είναι ένας από τους λόγους για να επισκεφτείς αυτό το υπέροχο εστιατόριο, με θέα τη θάλασσα.

Εκτός από το φαγητό, στο SeaNatra μπορεί να πάει κανείς και για τα υπέροχα κοκτέιλ.

Διεύθυνση: Τάσου Μητσοπούλου 16, Λάρνακα, Κύπρος, 6027
Τηλέφωνο : 24 322 593
Email: info@seanatra.com

Περισσότερα για το SeaNatra στην ιστοσελίδα του: https://seanatra.com/el/

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!