Η βρετανική pub στο πανέμορφο Bristol με τη λίστα αναμονής… τεσσάρων ετών

Περνώντας απ’ έξω πολλοί θα σπεύσουν να την χαρακτηρίσουν «ρομαντική», «γραφική», σε καμία περίπτωση όμως δεν θα φανταζόμασταν πως για να απολαύσει κανείς ένα γεύμα στην βρετανική παμπ με το όνομα «The Bank Tavern» θα χρειαστεί να περιμένει τέσσερα… χρόνια.

Το Bank Tavern βρίσκεται στο κέντρο του Bristol και δεσπόζει στην κορυφή της λίστας των εστιατορίων με την μεγαλύτερη αναμονή

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή έως το 2027.

Το εξαιρετικά δημοφιλές μενού αποτελείται συνήθως από μοσχαρίσιο κρέας, χοιρινή κοιλιά σιγομαγειρεμένη, ψητό αρνίσιο μπούτι με μέλι και δεντρολίβανο και ψωμί με φακές και λαχανικά.

Μεγάλη ποικιλία διαθέτει και στα ορεκτικά.

Οι επιλογές για επιδόρπιο αποτελούνται από pavlova φράουλας και λευκής σοκολάτας, τάρτα limoncello και pannacotta γιαουρτιού βατόμουρου.

Ένα γεύμα τριών πιάτων κοστίζει περίπου 35 δολάρια ή 56 δολάρια για δύο άτομα.

Η παμπ έχει φροντίσει να ενημερώσει τους πελάτες ότι οι κρατήσεις για τα κυριακάτικα τραπέζια έχουν κλείσει για το «άμεσο μέλλον».

Το καθημερινό μενού περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς τύπους burger, είτε με μοσχαρίσιο κρέας, είτε χοιρινό, είτε κοτόπουλο και μαύρα φασόλια.

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η παμπ υπάρχει από το 1800 και λέγεται πως έχει επιβιώσει από έναν «ανησυχητικό αριθμό ταραχών» μεταξύ αυτών και των δύο Παγκοσμίων Πολέμων.

To 2019, έχοντας στις πλάτες της ήδη ένα βραβείο στο κομμάτι της εστίασης, το κυριακάτικο μενού της αναδείχθηκε ως το καλύτερο στη Βρετανία από τα Observer Food Monthly Awards.

Το Bank Tavern  δεν είναι το μόνο εστιατόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει μεγάλη λίστα αναμονής, καθώς ακόμη δύο περιλαμβάνονται στο top 10 της λίστας.

Πηγή: in.gr

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!