Η κατάρα των σεφ των Αμερικανών προέδρων; Νεκρός ο σεφ του Ομπάμα

Φαίνεται ότι οι σεφ των Προέδρων των ΗΠΑ έχουν μια “κατάρα” (;) αφού μετά τον σεφ του Λευκού οίκου που βρέθηκε νεκρός το 2015, τώρα βρέθηκε νεκρός και ο σεφ του Ομπάμα.

Ο προσωπικός σεφ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έχασε τη ζωή του. Τα ΜΜΕ μεταδίδουν ότι έχασε τη ζωή του ενώ έκανε κωπηλασία κοντά στην οικία των Ομπάμα στο Martha’s Vineyard. Οι αρχές έλαβαν πληροφορία για έναν άνδρα που καταδύθηκε στη λίμνη στο σημείο και δεν φάνηκε να βγαίνει, την Κυριακή και χθες ανέσυραν το πτώμα του 45χρονου Tafari Campbel.

Το 2015 πρώην σεφ του Λευκού οίκου είχε επίσης βρεθεί νεκρός σε οροσειρά στο Νέο Μεξικό. Ο Βάλτερ Σάιμπ που είχε εργαστεί για τους προέδρους Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους. Ήταν υπεύθυνος για την προετοιμασία όλων των γευμάτων των προεδρικών οικογενειών καθώς και για τα εδέσματα των προεδρικών δεξιώσεων στο Λευκό Οίκο. Ο Σάιμπ αγνοείτω για μια εβδομάδα, από την ημέρα που ξεκίνησε για πεζοπορία στην περιοχή Τάος Σκι Βάλει στο Νέο Μεξικό. Η σύντροφος του είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή του.

Το 2015 ο σεφ του Κλίντον και του Μπους νεκρός μετά από πεζοπορία.
Τώρα ο σεφ των Ομπάμα νεκρός μετά από κωπηλασία.
Η κατάρα των σεφ;

Το πρώην προεδρικό ζεύγος, οι Ομπάμα, σε ανακοίνωσή του, επεσήμανε πως ο 45χρονος ήταν «αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας». Εργαζόταν στην κουζίνα του Λευκού Οίκου και τους ακολούθησε μετά το τέλος της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα. 

«Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος βοηθός σεφ στον Λευκό Οίκο – δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει τους ανθρώπους κοντά» ανέφερε το ζευγάρι στην ανακοίνωσή του. «Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως έναν ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άνθρωπο που έκανε τη ζωή όλων μας λίγο πιο φωτεινή». 

«Γι’ αυτό, όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο, ζητήσαμε από τον Tafari να μείνει μαζί μας και εκείνος συμφώνησε, γενναιόδωρα. Από τότε είναι μέρος της ζωής μας και η καρδιά μας ραγίζει γιατί έφυγε». 

«Σήμερα θρηνούμε μαζί με όλους όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Tafari – ιδιαίτερα τη σύζυγό του Sherise και τα δίδυμα αγόρια τους, Xavier και Savin – την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου ανθρώπου» κατέληξαν οι Ομπάμα. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Η Ελευθερία του Τύπου στη Κύπρο διανύει την ζωή εν τάφω χωρίς να αναμένεται καμιά ανάσταση, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον

Παγκόσμια Ημέρα για την Ελευθερία του Τύπου Της Γιώτας ΔημητρίουΑρχισυντάκτρια SkalaTimes “Με απόφαση της UNESCO, για το έτος 2024, η επέτειος της 3ης Μαΐου είναι

Δευτέρα της Λαμπρής στην Ορόκλινη με διασκέδαση, παιχνίδια, μουσική διαγωνισμούς και δωρεάν φλαούνες και ποτό

Ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Ορόκλινης κύριος Νεόφυτος Φακοντής και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν ένα υπέροχο πρόγραμμα για τη Δευτέρα του Πάσχα, 6

error: Content is protected !!