Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της Τέχνης, τον Αριστείδη Πατσόγλου, φιλοξενεί η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας

Μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της Τέχνης τον Αριστείδη Πατσόγλου, φιλοξενεί η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας

Το Σάββατο 8 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας τα Εγκαίνια αναδρομικής έκθεσης του Αριστείδη Πατσόγλου με τίτλο «Ροές Μνήμης».

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Μιχάλης Χατζηγιάννης

Διοργανωτές: Δήμος Λάρνακας & Δήμος Αραδίππου
Διάρκεια έκθεσης: 8 Ιουλίου – 19 Αυγούστου 2023

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή:  9:00 π.μ.–1:00 μ.μ. & 4:00 μ.μ.– 7:00 μ.μ.
Σάββατο 10:00 π.μ.-1:00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Οι «Ροές Μνήμης», η αναδροµική έκθεση του πολυβραβευμένου γλύπτη, χαράκτη και ζωγράφου, Αριστείδη Πατσόγλου θα φιλοξενηθούν στη ∆ηµοτική Πινακοθήκη Λάρνακας, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά το έργο ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή Έλληνες καλλιτέχνες της εποχής μας.
Στο περιθώριο της έκθεσης θα παρουσιαστούν σημαντικά έργα της προσωπικής καλλιτεχνικής διαδρομής του Αριστείδη Πατσόγλου, ενώ ο ίδιος ο καλλιτέχνης θα είναι παρών στην τελετή εγκαινίων, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν προσωπικά, ν’ ακούσουν ιστορίες και προσωπικά βιώματα της σημαντικής διαδρομής του και να θαυμάσουν ορισμένα από τα ορόσημα της τέχνης του.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις για το βιβλίο του Ανδρέα Νικολαϊδη ή έστω να αναθεωρήσει τη στάση του

Της Γιώτας Δημητρίου Το βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού Ανδρεά Νικολαϊδη, με τίτλο  «Η νήσος του Χαλκουντάν, μια κωμικοτραγική ιστορία», είναι ένα από

Συνέντευξη Ιάσωνα Ιασωνίδη: «Ζητούμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου, την οποία εμείς έχουμε ξεκινήσει εδώ και 7 χρόνια»

Ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης επαναδιεκδικεί τη θέση του στο νέο πλέον Δήμοτης Λάρνακας που περνά μέσα από τη μεταρρύθμιση και ενώνεται με Λιβάδια και

error: Content is protected !!