Θεατρικό Δρώμενο στο Κίτι για την έμφυλη βία / Πρόγραμμα Her Story

ΕΠΙΤΑTΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ

Θεατρικό Δρώμενο στο Κίτι για την έμφυλη βία. Πρόγραμμα Her Story

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από πλειάδα πληροφοριών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για διάφορα κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι και αυτό της έμφυλης βίας. Συχνά ακούμε να σημειώνουν διάφοροι φορείς, μη κυβερνητικοί οργανισμοί, αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης πως «Η κατάσταση στην Κύπρο γίνεται ολοένα και χειρότερη σχετικά με το θέμα της έμφυλης βίας». Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί να μην μπορούμε να συλλάβουμε, να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε την πραγματική έκταση του φαινομένου αυτού. 

Ήξερες ότι:

Ø  Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που εξέδωσε ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια- ΣΠΑΒΟ, για την περίοδο 2021-2022, σημειώθηκαν 5001 περιστατικά έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας.

Με στόχο λοιπόν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα της έμφυλης βίας, το Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας – ΣΥΚΕΣΟ διοργανώνει Θεατρικό Δρώμενο στο πλαίσιο του προγράμματος Her Story, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ώρα 8:00 μ.μ. στην πλατεία Κιτίου, Κίτι, Λάρνακα.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση καλέστε στο 22 514024.

Ελάτε να συζητήσουμε και να μάθουμε περισσότερα σχετικά με το ζήτημα της έμφυλης βίας.

Σας περιμένουμε!

*Το πρόγραμμα «Her Story», εφαρμόζεται από το Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης (European Solidarity Corps) και στηρίζεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!