Το Λονδίνο έχει στεφθεί ως η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για πολιτισμό

Α, δεν υπάρχει πουθενά σαν την Ευρώπη. Από τα αρχαία της Ρώμης, έως τις μεγάλες γκαλερί του Παρισιού, η Ευρώπη προσελκύει τεράστιο αριθμό πολιτιστικών θαμώνων, από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο.

Αλλά, ποια είναι η πόλη με τον περισσότερο πολιτισμό, που μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά κουλτούρα και πολιτιστικές εκδηλώσεις; 

Λοιπόν, το Social Hub έκανε την έρευνα για να κατατάξει τα καλύτερα πολιτιστικά hots της Ευρώπης, δημιουργώντας μια σύνοψη 10 από τα κορυφαία μέρη για επίσκεψη.

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο για πολιτισμό. Και είναι το Λονδίνο!

Ναι, μπορεί να μας ενοχλεί η Central Line ή να θρηνούμε για τα μπαρ που κλείνουν νωρίς, αλλά με το πολυσύχναστο θέατρο και την καλλιτεχνική σκηνή, την πλούσια κληρονομιά, την ιστορική αρχιτεκτονική και τα πολιτιστικά ορόσημα, το Λονδίνο έχει κερδίσει πόλεις όπως το Παρίσι, τη Βαρκελώνη και το Βερολίνο για να πάρει το νούμερο ένα στην Ευρώπη.


Σύμφωνα με το The Social Hub, τα επιβλητικά 235 μουσεία και γκαλερί του Λονδίνου είναι αυτό που του έχει δώσει το στέμμα του. 
Εν τω μεταξύ, δεν μπορούμε να επιλέξουμε με 791 πολιτιστικές και ιστορικές δραστηριότητες που προσφέρονται, από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Μπιγκ Μπεν μέχρι το Tate Modern και το V&A. 
Και κάτι ακόμη καλύτερο; Πολλά από τα ένδοξα αξιοθέατα του Λονδίνου είναι εντελώς δωρεάν.


Προτιμάτε λίγο πιο razzle-dazzle; 
Το Λονδίνο είναι επίσης γνωστό για το παγκοσμίου φήμης West End του, που προσφέρει τα πάντα, από δημοφιλή μιούζικαλ όπως η Matilda και ο Hamilton μέχρι φρέσκες διασκευές θεατρικών έργων όπως το The Crucible. Πραγματικά δεν υπάρχει τέλος στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ξοδέψουμε τους μισθούς μας στον πολιτισμό! Μόνο στο Λονδίνο!
Την πόλη βασίλισσα του πολιτισμού!


Πηγή: Time Out London

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Ακόμη μια βιβλιοπαρουσίαση για παιδιά στη Κοινοτική Βιβλίοθήκη Ορόκλινης με τη συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου

Αυτό το Σάββατο, η Παιδική Λέσχη Φιλαναγνωσίας της Βιβλιοθήκης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ορόκλινης, φιλοξενεί την συγγραφέα Αικατερίνη Ζένιου, και μας παρουσιάζει διαδραστικά το παραμύθι “ΖΗΤΕΙΤΑΙ

error: Content is protected !!