Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Γιόρτασε τα 50 χρόνια στο τραγούδι με μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Γέμισε κυριολεκτικά το Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Τετάρτης, όταν χιλιάδες άτομα βρέθηκαν στο στάδιο για να γιορτάσουν παρέα με τον αιώνιο έφηβο Βασίλη Παπακωνσταντίνου τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία!

Κόσμος όλων των ηλικιών έφτασαν από νωρίς το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να εξασφαλίσουν τη θέση τους.

Με το γνώστο σύνθημα πια, «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε», χιλιάδες άνθρωποι, μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών και συνθετών, τραγούδησαν παρέα με τον σπουδαίο Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Μουσικές και στίχοι των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου, Θάνου Μικρούτσικου, Τάσου Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκου Καββαδία, Νικόλα Άσιμου και πολλών άλλων, έκαναν την μεγάλη συναυλία αξέχαστη για όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν.

Η σύντροφος της ζωής του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η γνωστή ηθοποιός Ελένη Ράντου, ήταν φυσικά παρούσα στην συναυλία και ανέβασε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, διάφορα στιμιότυπα.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Βιβλιογεύσεις: Συμμετοχή της Πράσινης Οικολογικής Βιβλιοθήκης του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» στη Γαστρονομική Βραδιά του Πολιτιστικού Ομίλου Ομόνοιας Αραδίππου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, η πρώτη συμμετοχή της Πράσινης Οικολογικής Βιβλιοθήκης του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» στη Γαστρονομική Βραδιά του

Να καθαρίσει η πόλη από την προεκλογική προπαγάνδα!

Της Γιώτας Δημητρίου Δημοσιογράφος,  Αρχισυντάκτρια SkalaTimes  Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι δημοσκοπήσεις έχουν κινητοποιήσει στο κόκκινο κάποιους υποψήφιους με χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

error: Content is protected !!