Samuel L. Jackson: Viral η αντίδρασή του όταν έχασε το βραβείο στα «Tony»

Μία από τις στιγμές που συζητήθηκε της 76ης απονομής των βραβείων «Tony» ήταν αυτή με τον Samuel L. Jackson το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουνίου.

Ο 74χρονος ηθοποιός ήταν υποψήφιος για την καλύτερη ερμηνεία, με τον ρόλο του στο «Μάθημα πιάνου», το σκηνοθετικό ντεμπούτο της συζύγου του, Λατάνια Ρίτσαρντσον, στο Μπρόντγουεϊ. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός φαίνεται πως περίμενε να ακούσει το δικό του όνομα στην ανακοίνωση του νικητή. Αλλά, ο ηθοποιός που κέρδισε τη μεγάλη διάκριση, ήταν ο 36χρονος Brandon Uranowitz με τη ταινία «Leopoldstadt».

Το στραβοκοίταγμα του Samuel L. Jackson έγινε viral στο Twitter, με το πρόσωπο του ηθοποιού να γίνεται meme από τα πρώτα κιόλας λεπτά, μετά την ανακοίνωση του βραβείου.

«Η φάτσα του Τζάκσον με έχει ξετρελάνει για κάποιο λόγο», «Επική αντίδραση», «Δεν φάνηκε να χαίρεται», «Αυτό το λοξό βλέμμα…» γράφουν μερικά από τα σχόλια στην πλατφόρμα.

Samuel L. Jackson
Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (Samuel L. Jackson), γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1948) είναι Αμερικάνος ηθοποιός και παραγωγός. Είχε αρκετούς μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως Τα Καλά Παιδιά (Goodfellas, 1990) πριν συναντήσει τον μέντορά του, τον Μόργκαν Φρίμαν, και τον σκηνοθέτη Σπάικ Λι. Αφού κέρδισε κριτική αναγνώριση για τον ρόλο του στην ταινία Ο πυρετός της ζούγκλας (Jungle Fever) το 1991, εμφανίστηκε σε ταινίες όπως Παιχνίδια ολέθρου (Patriot Games, 1992), Φιλαράκια για δέσιμο (Amos & Andrew, 1993), Ιλιγγιώδης έρωτας (True Romance, 1993) και Τζουράσικ Παρκ (Jurassic Park, 1994). Το 1994, πήρε τον ρόλο του Τζουλς Γουίνφιλντ στο Pulp Fiction και για την ερμηνεία του έλαβε αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία, ανάμεσά τους και υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, και κριτική αναγνώριση.

Ο Τζάκσον έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 100 ταινίες όπως: Πολύ σκληρός για να πεθάνει: Η εκδίκηση (Die Hard with a Vengeance, 1995), Jackie Brown (1997), Shaft, ο μαύρος πάνθηρας (Shaft, 2000), Άφθαρτος (Unbreakable, 2000), Ωραία μέρα για να πεθάνεις (The 51st State, 2001), Οι απίθανοι (The Incredibles, 2004), Black Snake Moan (2006), Snakes on a Plane (2006) καθώς και την πρίκουελ τριλογία Ο πόλεμος των άστρων (Star Wars) και μικρούς ρόλους στις ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, Kill Bill Vol. 2 και Άδωξοι μπάσταρδη (Inglourious Basterds, 2009).

Υποδύθηκε τον Νικ Φιούρι στις ταινίες του Κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011), Ο πρώτος εκδικητής: Captain America (Captain America: The First Avenger, 2011) , Οι εκδικητές (The Avengers, 2012), Captain America 2: Ο στρατιώτης του χειμώνα (Captain America: The Winter Soldier, 2014) και Οι εκδικητές: Η εποχή του Ultron (Avengers: Age of Ultron, 2015). Το 2012 εμφανίστηκε στην ταινία Django: Ο τιμωρός (Django Unchained) σε σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο.

Οι πολλοί του ρόλοι έχουν κατατάξει τον Τζάκσον ως έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς όσο αναφορά το box office. Τον Οκτώβριο του 2011, ο Τζάκσον ξεπέρασε τον Φρανκ Γουέλκερ ως ο ηθοποιός με τις περισσότερες εισπράξεις.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

error: Content is protected !!