Ένα φως να μας οδηγεί…σαν το τραγούδι της 12χρονης Sham Abusharaf ψες!

Της Γιώτας Δημητρίου

Όλα τα παιδιά που τραγούδησαν ψες στο φεστιβάλ κατακλυσμού, όλα μα όλα, ήταν εξαιρετικότατά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

Επαναλαμβάνω : ΟΛΑ τα παιδιά, μας συνεπήραν και μας ταξίδεψαν με το μουσικό τους ταλέντο, με τις φωνές τους!

Ωστόσο, εγώ ως αρχισυντάκτρια του skalatimes παρουσιάζω σήμερα την 12 χρονη  η οποία τραγούδησε ψες ένα αγαπημένο μου τραγούδι (“once upon a December” από το επίσης αγαπημένο μου “Anastasia”).

Ακούστε αυτό το κορίτσι με την μαγική φωνή…..

Με την ευκαιρία αυτή, δημόσια, μέσω του skalatimes κάνω έκκληση στο Δήμαρχο Λάρνακας κ. Αντρέα Βύρα και σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου από του χρόνου να μην αποφασίζει μία κριτική επιτροπή 4 ατόμων ποια παιδιά θα τραγουδήσουν ή όχι στο διαγωνισμό, αλλά ΟΛΑ τα παιδιά να έχουν το δικαίωμα να βγουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν. 

(Περεταίρω για το θέμα έχω στείλει επιστολή εδώ και αρκετές ημέρες στο Δήμαρχο κ. Βύρα και στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Το θέμα, το οποίο επιλέγω να μην δημοσιοποιήσω, αιτιολογεί και το λόγο που επέλεξα το συγκεκριμένο τραγούδι να παρουσιάσω σήμερα).

Μακάρι ένα φως να μας οδηγεί όλους, σαν το τραγούδι της 12χρονης Sham Abusharaf ψες!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

O Υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Άγγελος Χατζηχαραλάμπους στον Γιάννη Διανέλλο

Στην εκπομπή του Γιάννη Διανέλλου βρέθηκε ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας κ. Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, σε μια podcast συζήτηση εφ όλης της ύλης.

error: Content is protected !!