“Cam On” η ασιατική καντίνα στη Πιαλέ Πασά από τους ειδικούς στα Sushi

Κείμενο, Φωτογραφίες: SkalaTimes

Cam On στα βιετναμέζικα σημαίνει ευχαριστώ.
Cam On ονομάζεται η νέα ασιατική καντίνα στην περιοχή Πιαλέ Πασά, λίγα βήματα πίσω από το Κάστρο, με θέα τη θάλασσα.

Με Ασιατική φιλοσοφία και διακόσμηση, αλλά και με sushi από τους καλύτερους, από αυτούς που έγραψαν ιστορία εδώ και πολλά χρόνια, το Cam On θα γίνει η αγαπημένη επιλογή όσων αγαπούν τα ασιατικά και όχι μόνο!

Κάτι διαφορετικό, κάτι ποιοτικό, κάτι παραλιακό, κάτι μοναδικό!

Με Sushi και άλλες ασιατικές επιλογές, καθως και βιετναμέζικα, Γιαπωνέζικα και άλλα οινοπνευματώδη ποτά, το Cam On είναι η νέα άφιξη της Λάρνακας που θυμίζει λίγο τα διάσημα Pret A Manger του εξωτερικού, (με ειδίκευση όμως στην ασιατική κουζίνα), θυμίζει λίγο και μια παραδοσιακή Κύπρο, (λόγω της λιτότητας αλλά και της τοποθεσίας του, αλλά και λόγω του ότι δεν είναι εστιατόριο, αλλά καντίνα), θυμίζει ταξίδια μας στις γειτονιές του κόσμου.

Αγαπάμε τα ποιοτικά μαγαζιά που είναι μοναδικά στο είδος τους, μαγαζιά που φέρνουν κάτι νέο στη πόλη, και το Cam On είναι όλα αυτά!

Κι επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

Μιχάλης Ρέππας για Άννα Παναγιωτοπούλου: “Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται”

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών, ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε το δικό του αντίο στην ηθοποιό. Ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε συνεργαστεί

error: Content is protected !!