Εκδήλωση στα Λιβάδια από το Σωματείο «Το Άξιον Εστί»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι,

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Το Άξιον Εστί», σε συνεργασία με τις εκκλησίες του Δήμου Λιβαδιών και το Δήμο Λιβαδιών, σας πληροφορεί ότι με την ευκαιρία της (εκ μεταθέσεως) εορτής της Παναγίας «Άξιον Εστί» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 εσπερινός στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στις 6:30 μ.μ.

Όσα άτομα επιθυμούν, θα μπορούν να δώσουν ονόματα για παράκληση υπέρ υγείας. 

Γύρω στις 7:30 μ.μ. θα γίνει λιτανεία της εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί» στις οδούς Καρπασίας και Αμμοχώστου, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Λιβαδιών.

Στο προαύλιο της εκκλησίας θα πραγματοποιηθεί μικρήΦιλανθρωπική Αγορά.

Το Σάββατο πρωί 10 Ιουνίου θα τελεστεί στην ίδια εκκλησίαη Θεία Λειτουργία (6:30 – 8:15).

Στις δύο ακολουθίες θα συμμετάσχει, ως εκπρόσωπος  του Ιερού Παντοκρατορινού Κελίου Άξιον Εστί Αγίου Όρους, ο μεγαλόσχημος μοναχός πάτερ Ισίδωρος.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου, μετά τη θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών, θα γίνει η κλήρωση του λαχείου μας με δώρο μια ψηφιδωτή εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί».

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Λάρνακα: Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηρίες άνω των 21 ετών μας φέρνει καλοκαιριάτικα τη χρυσή δεκαετία του ‘60!

Το Κέντρο Ημέρας “Δικαίωμα Ελπίδας” για άτομα με αναπηριες άνω των 21 ετών, καλωσορίζει το Καλοκαίρι με την μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα “Η Χρυσή

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα, της σχολής χορού Mambo, σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια, με αφορμή τη παράσταση “Ανατέμνοντας”

Η Μαρία Ζαχαρίου Καραπίττα διευθύντρια της σχολής χορού MAMBO ετοιμάζεται να ανεβάσει την μουσικοχορευτική παράσταση “Ανατέμνοντας”, στο δημοτικό θέατρο Λάρνακας στις 9 και 10 Μαίου,

Άθως Καζαντζής: “Καμιά πόλη δεν μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης αν δεν έχει τον κατάλληλο δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο”

Ο Άθως Καζαντζής επανεδιεκδικεί μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ και εξηγεί στο SkalaTimes τους λόγους επαναδιεκδίκησης, αναλύει τα όσα

Μιχάλης Ρέππας για Άννα Παναγιωτοπούλου: “Τέτοιας ποιότητας ταλέντα δεν περνάνε από ζύγι και υποδεκάμετρο. Γιατί η ζωή, ούτε ζυγίζεται, ούτε μετριέται”

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών, ο Μιχάλης Ρέππας μοιράστηκε το δικό του αντίο στην ηθοποιό. Ο γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος είχε συνεργαστεί

error: Content is protected !!